перейти на сайт>>

Контрольна робота з права

ID роботи: 3475
Тип роботи:
Об'єм: 18 стор.
Вартiсть: 30 грн.


Змiст:

1. Предмет, метод і система трудового права.

2. Підстави припинення трудового договору по ініціативі власника підприємства, установи, організації та працівника.

Практичне завдання

а) 30 жовтня 1992 року агроном радгоспу «Прогрес» подав на адресу адміністрації заяву такого змісту: «Прошу звільнити мене з роботи за власним бажанням». Наказом дирекції радгоспу від 31 жовтня 1992 року він був звільнений з роботи відповідно до поданої заяви. 6 листопада 1992 р. вказаний громадянин заявив позов у суд про поновлення його на роботі у зв’язку з тим, що він «передумав». Рішенням від 4 грудня 1992 р. суд задовольнив його позов.

Який порядок звільнення з роботи з ініціативи працівника?

Які правові наслідки поновлення на роботі незаконно звільненого працівника?

б) У відділ кадрів харчового комбінату звернувся гр. Андрійчук В.О. 17 років, із заявою про прийняття на роботу комірником. Дирекція запропонувала йому дати паспорт і свідоцтво про освіту після чого видала наказ про зарахування на роботу з 6 міс. випробувальним строком. Трудова книжка була виписана після випробувального строку.

Які порушення допустила дирекція?

Використана література




НА САЙТІ НЕ ПЕРЕДБАЧЕНА МОЖЛИВІСТЬ СКАЧУВАННЯ РОБІТ, ВОНИ ВИСИЛАЮТЬСЯ НА ЕЛЕКТРОННУ СКРИНЬКУ ПІСЛЯ ОПЛАТИ. Для того, щоб ознайомитись з оглядом цієї роботи у форматі відео, отримати звіт з перевірки на плагіат та іншу інформацію, звертайтесь за телефоном +380501022921 (Telegram, Viber, WhatsApp) або n0501022921@gmail.com

Замовити цю роботу за допомогою форми: