перейти на сайт>>

Контрольна робота з права

ID роботи: 3477
Тип роботи:
Об'єм: 15 стор.
Вартiсть: 30 грн.


Змiст:

 

1. Поняття заробітна плата, не нормування праці. Система оплати праці.

2. Поняття трудового контракту. Порядок укладення трудових контрактів.

3. Практичне завдання. Розв’язати задачі.

А) На хлібозавод звернулися із заявами про прийняття на роботу: колишній колгоспник; підліток 16 років, який закінчив 9 класів середньої школи; офіцерів, звільнений в запас із Збройних Сил; молодший спеціаліст, направлений на роботу по закінченні вузу на посаду інженера. Всі вони раніше не працювали робітниками або службовцями.

Які документи повинні подати вищевказані особи при оформленні на роботу?

Протягом якого строку повинна бути оформлена трудова книжка на осіб, які вперше прийняті на роботу? Де вона повинна зберігатися і які данні в неї вносяться?

Б) Яремчук після закінчення Київського будівельного коледжу, як молодий спеціаліст, був направлений в РЖУ Радянського району на посаду техніка ЖЕК. Наказом по РЖУ Радянського району Яремчук був признаний техніком ЖЕК №404 з місячним строком випробування.

Чи правильно був прийнятий Яремчук на роботу з іспитовим строком?

Список використаної літератури




НА САЙТІ НЕ ПЕРЕДБАЧЕНА МОЖЛИВІСТЬ СКАЧУВАННЯ РОБІТ, ВОНИ ВИСИЛАЮТЬСЯ НА ЕЛЕКТРОННУ СКРИНЬКУ ПІСЛЯ ОПЛАТИ. Для того, щоб ознайомитись з оглядом цієї роботи у форматі відео, отримати звіт з перевірки на плагіат та іншу інформацію, звертайтесь за телефоном +380501022921 (Telegram, Viber, WhatsApp) або n0501022921@gmail.com

Замовити цю роботу за допомогою форми: