перейти на сайт>>

Контрольна робота з правознавства

ID роботи: 3900
Тип роботи:
Об'єм: 21 стор.
Вартiсть: 20 грн.


Змiст:

38. Представництво та довіреність.

61. Захист права власності.

Задача 38

Офіціантка ресторану Соменко була звільнена по п. 3 ст. КЗпП України. Вона звернулась з позовом про поновлення на роботі, вважаючи, що причиною звільнення було неприязне відношення до неї керівництва ресторану. Крім того, вона посилалась на відсутність дисциплінарних стягнень на протязі останнього року.

Який порядок звільнення працівників по п. 3 ст. 40 КЗпП України. Ким розглядаються трудові спори, пов'язані з поновленням на роботі? Чи правильно проведено звільнення С., якщо дійсно на протязі, що передував звільненню не було жодного дисциплінарного стягнення?

Задача 82

Марченко, будучи в відрядженні за кордоном, познайомився з групою емігрантів, серед яких був і агент іноземної розвідки. Він запросив М. в нічний бар. Коли М. сп'янів, агент сфотографував його в досить "красномовній" позі, викрав документи та гроші, отримані під звіт на відрядження. На наступний день цей "добрий знайомий" поставив вимогу М. передати йому відомості, що є державною таємницею, під загрозою повідомлення про його аморальну поведінку. Боячись відповідальності М., передав потрібну інформацію, але зразу повідомив працівників СБУ.

Склад якого злочину міститься в діях М.? Яка відповідальність передбачена за такий злочин? Чи можна вважати дії М. як чистосердечне розкаяння?

Використана література




НА САЙТІ НЕ ПЕРЕДБАЧЕНА МОЖЛИВІСТЬ СКАЧУВАННЯ РОБІТ, ВОНИ ВИСИЛАЮТЬСЯ НА ЕЛЕКТРОННУ СКРИНЬКУ ПІСЛЯ ОПЛАТИ. Для того, щоб ознайомитись з оглядом цієї роботи у форматі відео, отримати звіт з перевірки на плагіат та іншу інформацію, звертайтесь за телефоном +380501022921 (Telegram, Viber, WhatsApp) або n0501022921@gmail.com

Замовити цю роботу за допомогою форми: