перейти на сайт>>

Контрольна робота з правознавства

ID роботи: 3902
Тип роботи:
Об'єм: 12 стор.
Вартiсть: 25 грн.


Змiст:

15. Праця молоді.

74. Цивільно-правові договори: поняття та види.

ЗАДАЧА З

В господарському суді була призначена до слухання справа по позову суконної фабрики до швейного комбінату про стягнення недоплачених по договору сум. Зі сторони фабрики представником мав бути юрисконсульт, а від комбінату - заступник директора. Арбітр запропонував їм пред'явити доручення на ведення справи. Юрисконсульт фабрики представив доручення, підписане директором фабрики, а заступник директора комбінату доручення не мав й пред'явив службове посвідчення. Арбітр відклав справу слухання й запропонував сторонам належним чином оформити повноваження.

Як оформляються повноваження представників організацій при вчиненні дій, що мають юридичний характер? Яка форма доручення?

ЗАДАЧА 53

Бухгалтер С., будучи у відрядженні, проводив інвентаризацію в надурочний час, за що поставив вимогу додатково оплатити роботу в надурочний час.

Що таке надурочна робота? Чи є надурочною робота по проведенню інвентаризації матеріальних цінностей в неробочий час для працівників з ненормованим робочим днем? Чи підлягають задоволенню вимоги С.?

Використана література




НА САЙТІ НЕ ПЕРЕДБАЧЕНА МОЖЛИВІСТЬ СКАЧУВАННЯ РОБІТ, ВОНИ ВИСИЛАЮТЬСЯ НА ЕЛЕКТРОННУ СКРИНЬКУ ПІСЛЯ ОПЛАТИ. Для того, щоб ознайомитись з оглядом цієї роботи у форматі відео, отримати звіт з перевірки на плагіат та іншу інформацію, звертайтесь за телефоном +380501022921 (Telegram, Viber, WhatsApp) або n0501022921@gmail.com

Замовити цю роботу за допомогою форми: