перейти на сайт>>

КОНТРОЛЬНА РОБОТА Охорона працi в галузi та цивiльний захист Варіант 45

ID роботи: 8100
Тип роботи:
Об'єм: 26 стор.
Вартiсть: 60 грн.


Змiст:

1.      ТЕОРЕТИЧНА ЧАСТИНА

18. Порядок розрахунку необхідної продуктивності загальнообмінної вентиляції при виділеннях явного тепла і шкідливої речовини

45. Характеристика приміщень, типових для даної галузі з точки зору їх небезпеки враження електрострумом

68. Організація безпечної роботи працівників, що обслуговують комп’ютерну техніку

ПРАКТИЧНА ЧАСТИНА

1. Загальна характеристика підприємства. Склад виробничих підрозділів. Характеристика виробничих процесів, а також небезпек і шкідливостей, що супроводжують їх. Характеристика шкідливих речовин, що використовуються на підприємстві. Орієнтовна або точна інтенсивність їх виділення, існуючі гранично-допустимі концентрації для них. Які галузеві нормативні документи регулюють питання охорони праці на даному підприємстві?

2. Характеристика персоналу. Кількість працюючих на підприємстві, у тому числі зайнятих на роботах з важкими і шкідливими умовами праці. Стан захворюваності професійними захворюваннями та травматизму на підприємстві. Динаміка зміни чисельності працюючих та показників травматизму за останні роки.

3. Організація охорони праці на підприємстві. Склад, освіта і стаж роботи працівників служби охорони праці. Розподіл обов’язків з охорони праці між посадовими особами даного підприємства. Відповідність кількості працівників відділу охорони праці вимогам законодавства.

4. Результати перевірок підприємства представниками органів державного нагляду (Держкомнаглядохоронпраці, держпожнагляду санепідемстанції і т. п.). Зміст приписів, що залишені ними на підприємстві. Що зроблено адміністрацією підприємства для усунення виявлених в результаті відвідувань недоліків?

5. Навчання, інструктажі та перевірки знань працівників підприємства з питань охорони праці. Хто, коли і з ким проводить навчання та інструктажі на даному підприємстві. Дотримання строків проведення інструктажів та правил їх реєстрації. Наявність на підприємстві інструкцій з охорони праці і техніки безпеки, правильність їх укладання.

6. Наведіть основні органи та служби, що складають систему цивільного захисту на Вашому підприємстві.

7. Детальна характеристика стану охорони праці в одному з підрозділів даного підприємства (за місцем роботи студента). Дати детальну характеристику небезпечних і шкідливих виробничих факторів, що виникають при роботі (не менше п’яти факторів, починаючи з найбільш небезпечних). Привести інтенсивність їх проявлення; норми, що існують для них; на що впливають ці фактори. Які заходи щодо створення безпечних умов роботи працівників даного підрозділу виконано добре, а які - недостатньо.

8. Висновки за результатами проведеного аналізу. Підвести підсумки аналізу стану охорони праці на даному підприємстві та запропонувати реальний перелік заходів, спрямованих на усунення виявлених недоліків в стані охорони праці даного підприємства.

ЛІТЕРАТУРА



Висновок:

Виконуємо на замовлення будь-які розрахункові чи теоретичні контрольні, курсові та дипломні роботи для студентів Хмельницького Національного Університету (у т.ч. для дистанційної форми навчання). Гарантуємо супровід до заліку) Досвід роботи – 12 років. Тел.: 050-102-29-21, 093-826-45-66, 096-943-16-46,  natvik78@yandex.ru


НА САЙТІ НЕ ПЕРЕДБАЧЕНА МОЖЛИВІСТЬ СКАЧУВАННЯ РОБІТ, ВОНИ ВИСИЛАЮТЬСЯ НА ЕЛЕКТРОННУ СКРИНЬКУ ПІСЛЯ ОПЛАТИ. Для того, щоб ознайомитись з оглядом цієї роботи у форматі відео, отримати звіт з перевірки на плагіат та іншу інформацію, звертайтесь за телефоном +380501022921 (Telegram, Viber, WhatsApp) або n0501022921@gmail.com

Замовити цю роботу за допомогою форми: