перейти на сайт>>

КОНТРОЛЬНА РОБОТА Охорона працi в галузi та цивiльний захист Варіант 83

ID роботи: 8102
Тип роботи:
Об'єм: 20 стор.
Вартiсть: 55 грн.


Змiст:

6. Порядок застосування відповідальності за порушення загального законодавства і галузевих вимог з охорони праці

29. Нормативні вимоги до параметрів мікроклімату приміщень, типових для даної галузі. Порядок їх вибору

56. Характеристики пожежної і вибухопожежної небезпеки приміщень, типових для підприємств даної галузі

98. Дайте визначення терміну "розосередження"

Аналіз стану охорони праці та цивільного захисту на підприємстві

1. Загальна характеристика підприємства. Склад виробничих підрозділів. Характеристика виробничих процесів, а також небезпек і шкідливостей, що супроводжують їх. Характеристика шкідливих речовин, що використовуються на підприємстві. Орієнтовна або точна інтенсивність їх виділення, існуючі гранично-допустимі концентрації для них. Які галузеві нормативні документи регулюють питання охорони праці на даному підприємстві?

2. Характеристика персоналу. Кількість працюючих на підприємстві, у тому числі зайнятих на роботах з важкими і шкідливими умовами праці. Стан захворюваності професійними захворюваннями та травматизму на підприємстві. Динаміка зміни чисельності працюючих та показників травматизму за останні роки.

3. Організація охорони праці на підприємстві. Склад, освіта і стаж роботи працівників служби охорони праці. Розподіл обов’язків з охорони праці між посадовими особами даного підприємства. Відповідність кількості працівників відділу охорони праці вимогам законодавства.

4. Результати перевірок підприємства представниками органів державного нагляду (Держкомнаглядохоронпраці, держпожнагляду санепідемстанції і т. п.). Зміст приписів, що залишені ними на підприємстві. Що зроблено адміністрацією підприємства для усунення виявлених в результаті відвідувань недоліків?

5. Навчання, інструктажі та перевірки знань працівників підприємства з питань охорони праці. Хто, коли і з ким проводить навчання та інструктажі на даному підприємстві. Дотримання строків проведення інструктажів та правил їх реєстрації. Наявність на підприємстві інструкцій з охорони праці і техніки безпеки, правильність їх укладання.

6. Наведіть основні органи та служби, що складають систему цивільного захисту на Вашому підприємстві.

7. Детальна характеристика стану охорони праці в одному з підрозділів даного підприємства (за місцем роботи студента). Дати детальну характеристику небезпечних і шкідливих виробничих факторів, що виникають при роботі (не менше п’яти факторів, починаючи з найбільш небезпечних). Привести інтенсивність їх проявлення; норми, що існують для них; на що впливають ці фактори. Які заходи щодо створення безпечних умов роботи працівників даного підрозділу виконано добре, а які - недостатньо.

8. Висновки за результатами проведеного аналізу. Підвести підсумки аналізу стану охорони праці на даному підприємстві та запропонувати реальний перелік заходів, спрямованих на усунення виявлених недоліків в стані охорони праці даного підприємства.

Список використаних джерел



Висновок:

Виконуємо на замовлення будь-які розрахункові чи теоретичні контрольні, курсові та дипломні роботи для студентів Хмельницького Національного Університету (у т.ч. для дистанційної форми навчання). Гарантуємо супровід до заліку) Досвід роботи – 12 років. Тел.: 050-102-29-21, 093-826-45-66, 096-943-16-46,  natvik78@yandex.ru


НА САЙТІ НЕ ПЕРЕДБАЧЕНА МОЖЛИВІСТЬ СКАЧУВАННЯ РОБІТ, ВОНИ ВИСИЛАЮТЬСЯ НА ЕЛЕКТРОННУ СКРИНЬКУ ПІСЛЯ ОПЛАТИ. Для того, щоб ознайомитись з оглядом цієї роботи у форматі відео, отримати звіт з перевірки на плагіат та іншу інформацію, звертайтесь за телефоном +380501022921 (Telegram, Viber, WhatsApp) або n0501022921@gmail.com

Замовити цю роботу за допомогою форми: