перейти на сайт>>

Контрольна робота по дисципліні „Менеджмент” Варіант 57

ID роботи: 4459
Тип роботи:
Об'єм: 13 стор.
Вартiсть: 30 грн.


Змiст:

1. Охарактеризуйте вплив організаційної культури на вибір стратегії розвитку підприємства.

2. Які ризики можуть мати місце при управлінні інноваційними проектами і яким чином можна зменшити їх вплив? Дайте розгорнуту відповідь.

Задача

Представник фірми має зустрітися з клієнтом, що проживає в іншому місті, і особисто вручити йому замовлення на 3000 грн.

Якщо представник поїде поїздом, то втратить день на роботі, який приніс би йому 1500 грн.

Політ літаком дозволить зберегти робочий день, але якщо літак не полетить через туман, то зустріч з клієнтом не відбудеться, але і день на роботі не буде втрачено. У цьому випадку прийдеться телефонувати клієнтові, що зменшить суму замовлень до 500 грн. Ймовірність туману оцінюється як 0,1 (за статистикою в цю пору року один день з десяти туманний). Яке рішення має прийняти працівник? Використайте для обґрунтування рішення метод побудови платіжної матриці.

 

Використана література




НА САЙТІ НЕ ПЕРЕДБАЧЕНА МОЖЛИВІСТЬ СКАЧУВАННЯ РОБІТ, ВОНИ ВИСИЛАЮТЬСЯ НА ЕЛЕКТРОННУ СКРИНЬКУ ПІСЛЯ ОПЛАТИ. Для того, щоб ознайомитись з оглядом цієї роботи у форматі відео, отримати звіт з перевірки на плагіат та іншу інформацію, звертайтесь за телефоном +380501022921 (Telegram, Viber, WhatsApp) або n0501022921@gmail.com

Замовити цю роботу за допомогою форми: