перейти на сайт>>

Контрольна робота по дисципліні „Менеджмент” Варіант 58

ID роботи: 4461
Тип роботи:
Об'єм: 10 стор.
Вартiсть: 30 грн.


Змiст:

1. Наведіть класифікацію організаційних структур управління за Г. Мінцбергом і дайте коротку характеристику їх базовим компонентам. Вкажіть, які основні фактори впливають на вибір (проектування) організаційних структур управління?

2. Охарактеризуйте процес управління як систему стосунків.

Задача

У Вашого підприємства є гуртожиток на 40 місць. На сьогодні він порожній і такий стан речей триває вже не один місяць. Старший інженер підприємства розробив детальний план переспеціалізації і ефективного використання приміщень гуртожитку. Директору підприємства сподобалась ідея старшого інженера. Зміни, що пропонуються, мають хороші перспективи для підприємства.

Як ви думаєте, в чому полягала суть плану старшого інженера? Обґрунтуйте форму організації, яка найкраще може забезпечити виконання запропонованого плану. Перерахуйте 4 можливих варіанти пропозицій старшого інженера (бажано 2 — інноваційних за характером та 2 — традиційних).

 

Використана література




НА САЙТІ НЕ ПЕРЕДБАЧЕНА МОЖЛИВІСТЬ СКАЧУВАННЯ РОБІТ, ВОНИ ВИСИЛАЮТЬСЯ НА ЕЛЕКТРОННУ СКРИНЬКУ ПІСЛЯ ОПЛАТИ. Для того, щоб ознайомитись з оглядом цієї роботи у форматі відео, отримати звіт з перевірки на плагіат та іншу інформацію, звертайтесь за телефоном +380501022921 (Telegram, Viber, WhatsApp) або n0501022921@gmail.com

Замовити цю роботу за допомогою форми: