перейти на сайт>>

Контрольна робота по дисципліні „Менеджмент” Варіант 90

ID роботи: 4463
Тип роботи:
Об'єм: 17 стор.
Вартiсть: 40 грн.


Змiст:

1. Охарактеризуйте форми залучення працівників до управління. Які з них, на Вашу думку, найбільш ефективні в умовах України? Відповідь обґрунтуйте.

2. Опишіть стратегічні альтернативи розвитку підприємства, що має міцні конкурентні позиції і працює на ринку, що має тенденцію до зростання. Наведіть приклади із практики вітчизняного підприємництва, що підтверджують вибір вказаних альтернатив.

Задача

У президента акціонерного товариства «Автомобільні пасажирські перевезення» виникла проблема. Надійшла заява мешканців мікрорайону, в якій зазначається, що водії у вечірні години беруть підвищену платню за проїзд. Необхідно:

–                  обґрунтувати застосування певної форми влади для розв’язання проблеми;

–                  побудувати «управлінську гратку» Блейка та Моутон та на її засадах з урахуванням вибраної форми влади підібрати стиль керівництва, який сприятиме розв’язанню проблеми;

–                  описати механізм застосування менеджером, який використовує вказану форму влади та конкретний стиль керівництва, економічних і адміністративних методів менеджменту для розв’язання проблеми.

 

Використана література




НА САЙТІ НЕ ПЕРЕДБАЧЕНА МОЖЛИВІСТЬ СКАЧУВАННЯ РОБІТ, ВОНИ ВИСИЛАЮТЬСЯ НА ЕЛЕКТРОННУ СКРИНЬКУ ПІСЛЯ ОПЛАТИ. Для того, щоб ознайомитись з оглядом цієї роботи у форматі відео, отримати звіт з перевірки на плагіат та іншу інформацію, звертайтесь за телефоном +380501022921 (Telegram, Viber, WhatsApp) або n0501022921@gmail.com

Замовити цю роботу за допомогою форми: