перейти на сайт>>

Контрольна робота по дисципліні „Менеджмент” Варіант 84

ID роботи: 4443
Тип роботи:
Об'єм: 14 стор.
Вартiсть: 50 грн.


Змiст:

1. Наведіть основні положення шкіл управлінської думки, що отримали розвиток у першій половині XX сторіччя. Які із цих положень не втратили свої актуальності і сьогодні? Яким приділяється менша увага і чому?

2. Охарактеризуйте види інформаційно-керуючих систем та покажіть їх роль у процесі управління підприємствами. Наведіть приклади таких систем, що застосовуються на вітчизняних підприємствах.

Задача

Підвищення конкурентоспроможності фірми можна досягти різними шляхами. Які шляхи підвищення конкурентоспроможності фірми Ви можете запропонувати?

Які із вказаних та запропонованих Вами напрямків підвищення конкурентоспроможності можуть бути, на Вашу думку, найбільш дієвими в нинішніх умовах в Україні? А на зовнішніх ринках, зокрема, у розвинутих країнах? Відповідь дайте, враховуючи специфіку роботи фірми, в якій Ви працюєте.

 

Використана література




НА САЙТІ НЕ ПЕРЕДБАЧЕНА МОЖЛИВІСТЬ СКАЧУВАННЯ РОБІТ, ВОНИ ВИСИЛАЮТЬСЯ НА ЕЛЕКТРОННУ СКРИНЬКУ ПІСЛЯ ОПЛАТИ. Для того, щоб ознайомитись з оглядом цієї роботи у форматі відео, отримати звіт з перевірки на плагіат та іншу інформацію, звертайтесь за телефоном +380501022921 (Telegram, Viber, WhatsApp) або n0501022921@gmail.com

Замовити цю роботу за допомогою форми: