перейти на сайт>>

Контрольна робота по дисципліні „Менеджмент” Варіант 10

ID роботи: 4441
Тип роботи:
Об'єм: 15 стор.
Вартiсть: 40 грн.


Змiст:

1. Наведіть класифікацію адміністративних методів управління і розкрийте на конкретних прикладах їх зв'язок із функціями управління.

2. Дайте коротку характеристику економіко-математичних моделей, які можуть застосовуватись при обґрунтуванні управлінських рішень.

Задача

Хоча головним завданням менеджера є максимізація прибутку, який отримує компанія, все більшого значення набуває і його соціальна відповідальність перед суспільством, його конкретні дії, що забезпечують вирішення проблем, які стоять перед країною.

Як відомо, існують дві точки зору на проблему соціальної відповідальності фірм. Прибічники однієї вважають, що соціальні проблеми повинна вирішувати держава, а бізнес тільки "робити гроші". Прибічники іншої точки зору вважають, що соціальні дії можуть принести велику користь підприємцям, підвищуючи їх імідж.

Чию позицію Ви поділяєте і чому? Чи повинен, на Вашу думку: підприємець у сучасній Україні виконувати соціальні зобов'язання перед країною і у яких формах? Чи буде йому це вигідно в кінцевому Результаті? Якщо так, то чому?

 

Використана література




НА САЙТІ НЕ ПЕРЕДБАЧЕНА МОЖЛИВІСТЬ СКАЧУВАННЯ РОБІТ, ВОНИ ВИСИЛАЮТЬСЯ НА ЕЛЕКТРОННУ СКРИНЬКУ ПІСЛЯ ОПЛАТИ. Для того, щоб ознайомитись з оглядом цієї роботи у форматі відео, отримати звіт з перевірки на плагіат та іншу інформацію, звертайтесь за телефоном +380501022921 (Telegram, Viber, WhatsApp) або n0501022921@gmail.com

Замовити цю роботу за допомогою форми: