перейти на сайт>>

Контрольна робота по дисципліні „Менеджмент” Варіант 78

ID роботи: 4439
Тип роботи:
Об'єм: 10 стор.
Вартiсть: 30 грн.


Змiст:

Опишіть можливі форми спонукання працівників до участі у прийнятті управлінських рішень. Які з названих форм найбільш поширені в Україні? Як Ви думаєте, чому?

Розкрийте сутність принципів управління А.Файоля і прокоментуйте можливість використання їх у сучасних умовах. Яка методологія розробки принципів управління для конкретної фірми? Які із сучасних принципів управління Ви вважаєте найважливішими для українських фірм?

Задача

 

Виробник продуктів з сиру обґрунтовує рішення: скільки ящиків сиру потрібно виготовляти кожен місяць. Ймовірність того, що попит складатиме:

6 ящиків на місяць - 0,1;

7 ящиків - 0,3;

8 ящиків - 0,5;

9 ящиків - 0,1.

Витрати на кожний ящик - 45 грн., ціна 1 ящика сиру -95 грн. Якщо наприкінці місяця продукція не реалізована, вона списується як зіпсована. Скільки ящиків сиру потрібно виготовляти кожний місяць?

Використана література

 




НА САЙТІ НЕ ПЕРЕДБАЧЕНА МОЖЛИВІСТЬ СКАЧУВАННЯ РОБІТ, ВОНИ ВИСИЛАЮТЬСЯ НА ЕЛЕКТРОННУ СКРИНЬКУ ПІСЛЯ ОПЛАТИ. Для того, щоб ознайомитись з оглядом цієї роботи у форматі відео, отримати звіт з перевірки на плагіат та іншу інформацію, звертайтесь за телефоном +380501022921 (Telegram, Viber, WhatsApp) або n0501022921@gmail.com

Замовити цю роботу за допомогою форми: