перейти на сайт>>

КОНТРОЛЬНА РОБОТА Предмет: Паблiк рилейшнз

ID роботи: 4815
Тип роботи:
Об'єм: 19 стор.
Вартiсть: 50 грн.


Змiст:

4. Зв'язки з громадськістю, їхня сутність і функції.

14. Механізм взаємодії із засобами масової інформації. Звернення та його роль у зв'язках з громадськістю

24. Необхідність та основні напрями досліджень у межах фінансових зв'язків з громадськістю

34. Сутність, цілі та завдання політичних зв'язків з громадськістю

Практична частина

Завдання 5

На Всеукраїнському бізнес-конкурсі «Фаворит Олімпу 2004» за успіхи в управлінні підприємством чи бізнес-структурою і високу репутацію підприємця в українських і міжнародних ділових колах за напрямом «Абсолютний Фаворит» у номінації «Керівник року» набув визнання та одержав винагороду президент компанії «Київстар» Ігор Литовченко.

Підготуйте від імені Ігоря Литовченка слова подяки тривалістю 1—2 хв. Зважайте на те, що прагне почути аудиторія.

Які заходи зовнішнього та внутрішнього паблік рилейшнз варто першочергово здійснити після отримання винагороди?

 

Завдання 6

У «спальному районі» міста відкрився невеликий продуктовий магазин, який забезпечував його жителів необхідними продуктами харчування цілодобово. Протягом тримісячного функціонування він спромігся обзавестися постійною клієнтурою, яка складалася переважно з пенсіонерів і домогосподарок. Усе було б гаразд, якби не одна дрібниця. Поряд, майже стіна у стіну, відкрився такий самий продуктовий магазин, який став продавати продукти на 5—10 коп. дешевше. Перший магазин почав втрачати клієнтів.

Розробіть ПР-заходи, здатні повернути втрачених клієнтів до першого магазину. Особливу увагу приділіть навмисним, «контрольованим» чуткам. Про що мають бути чутки і серед кого та в який спосіб їх можна поширити?

 

Література




НА САЙТІ НЕ ПЕРЕДБАЧЕНА МОЖЛИВІСТЬ СКАЧУВАННЯ РОБІТ, ВОНИ ВИСИЛАЮТЬСЯ НА ЕЛЕКТРОННУ СКРИНЬКУ ПІСЛЯ ОПЛАТИ. Для того, щоб ознайомитись з оглядом цієї роботи у форматі відео, отримати звіт з перевірки на плагіат та іншу інформацію, звертайтесь за телефоном +380501022921 (Telegram, Viber, WhatsApp) або n0501022921@gmail.com

Замовити цю роботу за допомогою форми: