перейти на сайт>>

КОНТРОЛЬНА РОБОТА Предмет: Паблiк рилейшнз варіант 9

ID роботи: 4819
Тип роботи:
Об'єм: 18 стор.
Вартiсть: 50 грн.


Змiст:

9. Алгоритм процесу розробки та реалізації програми зв’язків з громадськістю

19. Синергетично-демократичний тип ділового спілкування

29. Зростання ролі зв'язків з громадськістю в ринкових відносинах

39. Система міжнародних комунікацій і аналіз міжнародної інформації та їхня роль у зв'язках з громадськістю

Практичні завдання контрольної роботи

Завдання 1

 Зробіть ескіз фрагмента статті, яка, з одного боку, розповідає про роботу ПР-мена на підприємстві, з іншого — «відсікає» усіх тих, хто не має належної освіти і не готовий щодня серйозно працювати.

Завдання 10

 Джек Лондон у повісті «Біле Ікло» не поскупився на опис Красеня Сміта, який жив у форті Юкон і був занадто жорстоким.

«Він був надзвичайно потворний. Природа, створюючи його, поскупилася; вона обдарувала його низьким зростом і мізерним тулубом, над яким вивищувалася ще мізерніша стіжкувата голівка. Ззаду голова від його тімені косо спускалася до потилиці, а спереду була стесана аж до чола, низького й напрочуд широкого. Очі його були великі, а відстані між ними стало б іще на одну пару. Обличчя проти всього іншого було надміру просторе і завершувалося великою, важкою, широкою нижньою щелепою, яка випинала вперед і звисала мало не до самих грудей. Та щелепа надавала його обличчю вигляду нещадної рішучості, яка здавалась якоюсь несправжньою. Він був слабодух із слабодухів, нікчемний боягуз. Мав великі і жовті зуби, жовтаві і каламутні очі та брудно-жовте, рідке волосся, яке росло нерівно, кущиками... Попри усе, він умів добре куховарити, за що люди його терпіли».

Користуючись наведеним уривком, створіть такий словесний портрет цієї людини, який би спрацював на її позитивний імідж.

Література




НА САЙТІ НЕ ПЕРЕДБАЧЕНА МОЖЛИВІСТЬ СКАЧУВАННЯ РОБІТ, ВОНИ ВИСИЛАЮТЬСЯ НА ЕЛЕКТРОННУ СКРИНЬКУ ПІСЛЯ ОПЛАТИ. Для того, щоб ознайомитись з оглядом цієї роботи у форматі відео, отримати звіт з перевірки на плагіат та іншу інформацію, звертайтесь за телефоном +380501022921 (Telegram, Viber, WhatsApp) або n0501022921@gmail.com

Замовити цю роботу за допомогою форми: