перейти на сайт>>

Контрольна робота (трудове право)

ID роботи: 3810
Тип роботи:
Об'єм: 12 стор.
Вартiсть: 20 грн.


Змiст:

1. Правове регулювання роботи за сумісництвом. Суміщення професій і посад

2. Поняття і види трудових колективів

Практичне завдання

Водій АТП-6602 Король був затриманий працівниками ДАІ за кермом власного автомобілю в нетверезому стані. У результаті чого його позбавили прав на управління транспортом  терміном на рік.

Від переведення на роботу автослюсарем Король відмовився і був звільнений з роботи за .2 ст.40 КПП «У зв’язку з невідповідністю займаній посаді».

У позовній заяві про поновлення на роботі Король визначив: невідповідність займаної посади згідно ст..40 передбачається внаслідок недостатньої кваліфікації або стану здоров’я. Він же має найвищу кваліфікацію водія і відмінний стан здоров’я, затриманий був працівником ДАІ у вихідний день за кермом власного автомобіля, а отже, трудової дисципліни не порушив, у день видання наказу на звільнення він був хворий на грип, про що свідчить представлена суду довідка від лікаря.

Чи правомірні докази Короля?

Як повинен вирішити справу суд?

Список літератури




НА САЙТІ НЕ ПЕРЕДБАЧЕНА МОЖЛИВІСТЬ СКАЧУВАННЯ РОБІТ, ВОНИ ВИСИЛАЮТЬСЯ НА ЕЛЕКТРОННУ СКРИНЬКУ ПІСЛЯ ОПЛАТИ. Для того, щоб ознайомитись з оглядом цієї роботи у форматі відео, отримати звіт з перевірки на плагіат та іншу інформацію, звертайтесь за телефоном +380501022921 (Telegram, Viber, WhatsApp) або n0501022921@gmail.com

Замовити цю роботу за допомогою форми: