перейти на сайт>>

Кінофотофонодокумент: основні види та особливості

ID роботи: 2240
Тип роботи:
Об'єм: 24 стор.
Вартiсть: 150 грн.


Змiст:

Вступ
Розділ 1. Історико – Теоретичний аналіз проблеми дослідження
1.1. Понятійний апарат дослідження
1.2. Класифікація кінофонодокументів
1.3. Генезис та еволюція кінофотофонодокументів
1.4. Особливості використання та зберігання кінофотофонодокументів
Висновки
Список використаних джерел



Висновок:

Отже, крім традиційних видань, бібліотеки активно придбають у свої фонди також і інші документи некнижкової форми: грамплатівки діафільми. кінофільми, мікрофіші, мікрофільми, мікрокарти тощо.

Відповідаючи на зрослі потреби читачів, бібліотеки все активніше комплектують свої фонди кінофотофонодокументами (кінофільмами, діафільмами діапозитивами, грамплатівками, магнітними фонограмами комплектами кінофотофонодокументів).

Перевага кінофотофонодокументів перед іншими видами документів полягає в комплексному впливі на зір і слух людини, що підвищує емоційність сприйняття, знижує ймовірність втрати тієї чи іншої частини інформації. Чим більша бібліотека, тим різноманітніший за видами документів її фонд.

Створення архівної системи історичної і культурологічної інформації (як у вигляді традиційних каталогів, так і у вигляді АІС) дає змогу вирішити низку питань щодо наукового забезпечення моральних засад функціонування держави, виховання й освіти, розвитку науки, пов'язаних з традиціями минулого та їх адаптації до сучасних умов.

Значною частиною соціальної та духовної спадщини українського народу, яка ввібрала в себе досвід його розвитку від найдавніших часів і до сьогодення, є унікальні за змістом, різноманітні за типом та характером кінофотофонодокументи, зібрані в архівах, бібліотеках і музеях.

Особливою перевагою штучних носіїв інформації є здібність нести звукову мову, музику, рухове та об’ємне зображення, що неможливо на паперовій основі.


НА САЙТІ НЕ ПЕРЕДБАЧЕНА МОЖЛИВІСТЬ СКАЧУВАННЯ РОБІТ, ВОНИ ВИСИЛАЮТЬСЯ НА ЕЛЕКТРОННУ СКРИНЬКУ ПІСЛЯ ОПЛАТИ. Для того, щоб ознайомитись з оглядом цієї роботи у форматі відео, отримати звіт з перевірки на плагіат та іншу інформацію, звертайтесь за телефоном +380501022921 (Telegram, Viber, WhatsApp) або n0501022921@gmail.com

Замовити цю роботу за допомогою форми: