перейти на сайт>>

Теорія документування: засоби, способи, методи

ID роботи: 2242
Тип роботи:
Об'єм: 26 стор.
Вартiсть: 100 грн.


Змiст:

Вступ
Розділ 1. Теоретичні засоби теорії документування
1.1. Понятійний апарат теорії документування
1.2. Документ як знакова система
Розділ 2. Технологічні аспекти процесу документування
2.1. Засоби документування
2.2. Способи документування
2.3. Методи документування
Висновки
Список використаних джерел



Висновок:

Документування - це створення документа з виконанням різних методів, способів, засобів фксувати інформації на матеріальні носії.

Методи документування – це захід або сукупність заходів фіксування інформації на матеріальному носії за допомогою знакових систем.

Документ містить соціальну інформацію, відтворену в знаковій формі. Знаковість – одна з основних його рис.

Приєднання України до єдиного світового інформаційного простору передбачає вивчення і урахування міжнародне визнаних норм інформаційного співробітництва, знання специфіки й особливостей функціонування інформаційно-бібліотечних систем, розуміння основних принципів інформаційної політики в окремих країнах та в об'єднаннях країн.

Процес документування здійснюється різноманітними методами та способами, які визначають специфіку знакової системи запису інформації на носії. Саме способи, засоби та інструменти створення документа в своїй сукупності є основою видового різноманіття документів. Отже, документування — це створення документа з використанням різних методів, способів і засобів фіксації інформації на матеріальному носієві.

Метод документування — це прийом або сукупність прийомів фіксації інформації на матеріальному носієві за допомогою знакових систем (характер код мов, знакові системи і т. п.).

Спосіб документування — це дія або сукупність дій, вживаних при записі інформації на матеріальному носієві (висікання, тиснення, різьблення, фарбування, перфорування, фотохімічний, електромагнітний, оптичний, електронний, механічний, ручний і ін. способи документування).

Спосіб документування – це дія або сукупність дій, які застосовуються для запису інформації на матеріальному носії (висікання, тиснення, різьба, фарбування, перфорація, фотохімічний, електромагнітний, оптичний, електронний, механічний, ручний і т.ін.). Вільний доступ до інформації є однією з основних засад демократичного устрою держави.

Засіб документування — це предмет (знаряддя) або сукупність пристосувань (устаткування, інструменти), що використовуються для створення документа. Номенклатура засобів складання, копіювання і розмноження документів включає ручні, механізовані і автоматизовані способи, починаючи з гусячого пера і закінчуючи ввідно-вивідними пристроями ЕОМ.


НА САЙТІ НЕ ПЕРЕДБАЧЕНА МОЖЛИВІСТЬ СКАЧУВАННЯ РОБІТ, ВОНИ ВИСИЛАЮТЬСЯ НА ЕЛЕКТРОННУ СКРИНЬКУ ПІСЛЯ ОПЛАТИ. Для того, щоб ознайомитись з оглядом цієї роботи у форматі відео, отримати звіт з перевірки на плагіат та іншу інформацію, звертайтесь за телефоном +380501022921 (Telegram, Viber, WhatsApp) або n0501022921@gmail.com

Замовити цю роботу за допомогою форми: