перейти на сайт>>

Облік витрат комерційного банку

ID роботи: 2990
Тип роботи:
Об'єм: 28 стор.
Вартiсть: 70 грн.


Змiст:

Вступ
1. Поняття склад та класифікація витрат комерційного банку
1.1 Формування витрат комерційного банку
1.2. Аналіз структури та динаміки витрат
1.3. Загальна хаактеристика діяльності банку
2. Облік витрат омерційного банку
2.1. Характеристика рахунків з обліку витрат
2.2. Об'єкти обліку в складі доходів і витрат банку
2.2. Практичні аспекти витрат банку
3. Структурний аналіз витрат ВАТ КБ „Надра” ЛРУ
Висновки
Список використаної літератури



Висновок:

У даній курсовій роботі було розглянуто проблеми термінології та методики оцінки витрат комерційного банку. Аналіз проводився на основі даних фінансової звітності ВАТ КБ «Надра».
Метою курсової роботи є дослідження теоретичних та практичних аспектів обліку витрат в КБ, а також оцінка витрат, понесених банком за аналізований період.
Було проведено оцінку змін суми витрат, аналіз змін у структурі витрат, визначення причин, що викликали зміни в сумах витрат банку; кількісний вимір впливу чинників на розмір витрат, а також внесено пропозиції щодо впровадження заходів для скорочення витрат. Витрати, так само як і доходи, є необхідною умовою для отримання прибутку. Без понесення певних витрат неможлива не тільки діяльність банку, а й взагалі його існування. Але, на відміну від доходів, збільшення яких впливає на збільшення прибутку банку, вплив витрат на прибуток носить зворотній характер.
Запропонованими шляхами удосконалення аналізу витрат банківської установи є використання функціонально-вартісного аналізу та розрахунок ціни на банківський продукт з урахуванням зовнішніх чинників, зокрема індексу інфляції, проведення аналізу структури і динаміки, факторного і коефіцієнтного аналізу та аналізу беззбитковості комерційного банку. На мою думку, можна і необхідно також пристосовувати до оцінки банківської діяльності такі методи аналізу, як аналіз структури і динаміки, факторний аналіз, коефіцієнтний аналіз та аналіз беззбитковості комерційного банку, тому що це допоможе підвищити результативність діяльності банківських установ. Підводячи підсумок, не можна залишити без уваги той факт, що скороченню валових витрат банку сприяють оптимізація структури ресурсної бази та зменшення обсягів непроцентних витрат.


НА САЙТІ НЕ ПЕРЕДБАЧЕНА МОЖЛИВІСТЬ СКАЧУВАННЯ РОБІТ, ВОНИ ВИСИЛАЮТЬСЯ НА ЕЛЕКТРОННУ СКРИНЬКУ ПІСЛЯ ОПЛАТИ. Для того, щоб ознайомитись з оглядом цієї роботи у форматі відео, отримати звіт з перевірки на плагіат та іншу інформацію, звертайтесь за телефоном +380501022921 (Telegram, Viber, WhatsApp) або n0501022921@gmail.com

Замовити цю роботу за допомогою форми: