перейти на сайт>>

Облік заробітної плати в комерційному банку

ID роботи: 2988
Тип роботи:
Об'єм: 24 стор.
Вартiсть: 70 грн.


Змiст:

Вступ
Розділ 1. Значення обліку заробітної плати
Розділ 2. Облік використання робочого часу
Розділ 3. Облік фонду оплати праці
Розділ 4. Синтетичний облік
Розділ 5. Утримання з нарахованої заробітної плати
Розділ 6. Аналітичний облік
Висновки та пропозиції
Список використаної літератури
Додатки



Висновок:

Метою курсової роботи є висвітлення теоретичних знань пов’язаних із обліком заробітної плати та перевірка їх доцільності у практичному застосуванні на прикладі даних про заробітну плату АКБ „Форум”. Відповідно до цього в теоретичній частині акцентується увага на поняття „заробітної плати”, звертається увага на визначення та погляди різних економістів-науковців, стосовно суті заробітної плати, де спираючись на вихідні положення наукової літератури, в результаті синтезу сформульовані власні поняття про сутність заробітної плати, що відповідає сучасним економічним умовам:
По-перше, заробітна плата — це економічна категорія, що відображає відносини між власником підприємства і найманим працівником з приводу розподілу новоствореної вартості (доходу).
По-друге, заробітна плата — це винагорода, обчислена, як правило, в грошовому вираженні, яку за трудовим договором власник або вповноважений ним орган сплачує працівникові за виконану ним роботу.
По-третє, заробітна плата виражає ринкову вартість використання найманої робочої сили.
По-четверте, заробітна плата для найманого працівника — це його трудовий дохід, який він отримує в результаті реалізації здатності до праці, і який має забезпечити об'єктивно необхідне відтворення робочої сили.
По-п'яте, заробітна плата для підприємства - це елемент витрат на виробництво, що включаються до собівартості продукції, робіт (послуг), і водночас, головний чинник забезпечення матеріальної зацікавленості працівників у досягненні високих кінцевих результатів праці.
Наступним етапом роботи визначається організація заробітної плати яка включає в себе три елементи: тарифну систему, нормування праці і форми та системи оплати праці. Детально розповідається про методику ведення бухгалтерського обліку із розрахунків по заробітній платі – а це облік первинних документів; побудова синтетичного і аналітичного обліку праці та її оплати; а також кореспонденція рахунків по операціях по заробітній платі.
Для того щоб не допустити плинності кадрів у роботі АКБ „Форум” необхідно переглянути стимулювання праці та її мотиваційних прийомів. На мою думку необхідно завше стимулювати працівника бути успішним та продуктивним; використовуючи не тільки матеріальні прийоми, а й соціабельні.
А на рахунок мотиваційних прийомів то для забезпечення стимулюючого впливу систем преміювання на ефективність праці працюючих треба дотримуватися таких головних вимог:
 визначитися з метою преміювання, яка може полягати у: підвищенні технічного рівня та якості виконаної роботи, продуктивності праці та
 обсягів реалізації продукту банку (при великому попиті на цей продукт);
 зниженні та економії усіх видів витрат;
 встановлювати показники преміювання, які залежать від результатів праці тих або інших груп або категорій працівників;
 кількість показників не повинна перевищувати двох - трьох; умови та показники преміювання не повинні суперечити один одному, щоб поліпшення одних показників не викликало погіршення інших.


НА САЙТІ НЕ ПЕРЕДБАЧЕНА МОЖЛИВІСТЬ СКАЧУВАННЯ РОБІТ, ВОНИ ВИСИЛАЮТЬСЯ НА ЕЛЕКТРОННУ СКРИНЬКУ ПІСЛЯ ОПЛАТИ. Для того, щоб ознайомитись з оглядом цієї роботи у форматі відео, отримати звіт з перевірки на плагіат та іншу інформацію, звертайтесь за телефоном +380501022921 (Telegram, Viber, WhatsApp) або n0501022921@gmail.com

Замовити цю роботу за допомогою форми: