перейти на сайт>>

Організація банкету прийому типу «фуршет» на 40 осіб в кафе Svoi, Київ, Саксаганського 1Г (ст.м.Палац Спорту)

ID роботи: 9447
Тип роботи:
Об'єм: 37 стор.
Вартiсть: 150 грн.


Змiст:

ВСТУП

1.БЕНКЕТ: ПОНЯТТЯ ТА ОСНОВНІ ВИДИ

1.1.Бенкет як форма громадського харчування

1.2.Види і форми бенкетних заходів

2.ОСОБЛИВОСТІ ПРОВЕДЕННЯ БЕНКЕТНИХ ЗАХОДІВ

2.1.Особливості організації обслуговування бенкетних заходів

2.2.Організація підготовки до проведення бенкету-фуршету у кафе Svoi м.Київ

3.ОРГАНІЗАЦІЯ ОБСЛУГОВУВАННЯ БЕНКЕТ-ФУРШЕТУ В КАФЕ НА 40 ОСІБ

3.1.Розрахунок площі зали необхідної для проведення бенкету-фуршету

3.2.Розробка меню

3.3.Розрахунок необхідної кількості сировини та продуктів.

3.4. Розрахунок потреби в столовій білизні, посуді, столових наборах, з урахуванням складеного меню.

3.5.Розрахунок і підбір обслуговуючого персоналу

3.6.Схема сервірування столу

ВИСНОВОК

СПИСОК ЛІТЕРАТУРИ

ДОДАТКИ



Висновок:

Організація будь-якого бенкету включає прийоми оформлення замовлення, підготовку до проведення бенкету, обслуговування. Організована, чітка робота по підготовці до обслуговування бенкету залежить від того, наскільки докладно і вчасно обговорені всі деталі проведення бенкету між замовником і керівництвом ресторану. Тому бажано, щоб той, хто буде безпосередньо керувати підготовкою бенкету й обслуговуванням гостей, був докладно інформований про особливості даного замовлення. Цим і займається метрдотель закладу ресторанного господарства [27,с.41;32, с.49].

Культура обслуговування – це організаційна культура, спрямована на обслуговування клієнтів на основі вироблення визначених правил, процедур, практичних навичок і умінь. Розуміння культури обслуговування у вузькому сенсі як сукупності правил увічливості (етики поводження) не є вірним.

Основні положення, представлені в курсовій роботі, можуть бути використані структурами галузевого і господарського керування регіонального і місцевого рівня при плануванні напрямків розвитку ресторанного господарства і профільної діяльності в рамках окремих виробництв ресторанної спеціалізації.

Основна послуга закладів ресторанного господарства – послуга харчування – складається з послуг виготовлення кулінарної продукції та створення умов для її реалізації і споживання відповідно до типу і класу закладу [28, с.66].

В результаті проведеної роботи було складено меню банкету та проведено розрахунки щодо кількості обслуговуючого персоналу, столової білизни та посуду та необхідної кількості продуктів для проведення бенкету-фуршету на 40 осіб в кафе. Також в роботі наведено схему сервірування столу до бенкету та схему розміщення столів у залі.


НА САЙТІ НЕ ПЕРЕДБАЧЕНА МОЖЛИВІСТЬ СКАЧУВАННЯ РОБІТ, ВОНИ ВИСИЛАЮТЬСЯ НА ЕЛЕКТРОННУ СКРИНЬКУ ПІСЛЯ ОПЛАТИ. Для того, щоб ознайомитись з оглядом цієї роботи у форматі відео, отримати звіт з перевірки на плагіат та іншу інформацію, звертайтесь за телефоном +380501022921 (Telegram, Viber, WhatsApp) або n0501022921@gmail.com

Замовити цю роботу за допомогою форми: