Тип роботи:
Об'єм: 15 стор.
Вартiсть: 40 грн.
Змiст:
8.Організаційні форми постачання: транзитна і складська. Характеристика централізованої і децентралізованої доставки товарів.
14.Основні вимоги до створення оптимальних умов праці
27.Організація роботи гарячого цеху. Розташування цеху, призначення
41.Скласти меню їдальні з вільним вибором страв, у якій в середньому за день харчується 300 чоловік.
Список використаних джерел
НА САЙТІ НЕ ПЕРЕДБАЧЕНА МОЖЛИВІСТЬ СКАЧУВАННЯ РОБІТ, ВОНИ ВИСИЛАЮТЬСЯ НА ЕЛЕКТРОННУ СКРИНЬКУ ПІСЛЯ ОПЛАТИ. Для того, щоб ознайомитись з оглядом цієї роботи у форматі відео, отримати звіт з перевірки на плагіат та іншу інформацію, звертайтесь за телефоном +380501022921 (Telegram, Viber, WhatsApp) або n0501022921@gmail.com