перейти на сайт>>

Організація виробництва, варіант 42

ID роботи: 6447
Тип роботи:
Об'єм: 15 стор.
Вартiсть: 40 грн.


Змiст:

8.Організаційні форми постачання: транзитна і складська. Характеристика централізованої і децентралізованої доставки товарів.

14.Основні вимоги до створення оптимальних умов праці

27.Організація роботи гарячого цеху. Розташування цеху, призначення

41.Скласти меню їдальні з вільним вибором страв, у якій в середньому за день харчується 300 чоловік.

Список використаних джерел




НА САЙТІ НЕ ПЕРЕДБАЧЕНА МОЖЛИВІСТЬ СКАЧУВАННЯ РОБІТ, ВОНИ ВИСИЛАЮТЬСЯ НА ЕЛЕКТРОННУ СКРИНЬКУ ПІСЛЯ ОПЛАТИ. Для того, щоб ознайомитись з оглядом цієї роботи у форматі відео, отримати звіт з перевірки на плагіат та іншу інформацію, звертайтесь за телефоном +380501022921 (Telegram, Viber, WhatsApp) або n0501022921@gmail.com

Замовити цю роботу за допомогою форми: