перейти на сайт>>

Організація гостинності в готелі клубного типу

ID роботи: 1826
Тип роботи:
Об'єм: 20 стор.
Вартiсть: 80 грн.


Змiст:

Вступ

Розділ 1. Теоретичні аспекти та поняття клубного відпочинку

1.1. Характеристика та переваги клубного відпочинку

1.2. Особливості розвитку клубного відпочинку на сучасному етапі

1.3. Особливості роботи з клієнтами для дотримання взаємовигідного співробітництва

Розділ 2. Характеристика організації гостинності в готелі клубного типу

2.1. Склад основних функціональних груп приміщень

2.2. Технології надання послуг гостинності

Висновки

Список літератури



Висновок:

Сучасний період становлення ринкових відносин в Україні характеризується форсуванням реформ і вираженим акцентом на формування конкурентоспроможних галузей, що грають роль мультиплікаторів соціально-економічного розвитку в масштабах окремих територій і національного господарства в цілому. У силу своєї соціально-економічної ролі до їх числа може бути віднесене й готельне господарство, на частку якого доводиться 46% загальної місткості ринку туристських засобів розміщення.

Досвід застосування сучасних підходів у сфері управління готелем показує, що в основному за рахунок організаційно-управлінських заходів (тобто такої діяльності, що звичайно в найменшому ступені вимагає яких-небудь витрат) можна істотно – на десятки, а іноді на сотні відсотків – підвищити економічну ефективність готелю. Тому наука про управління готелем, яка має цілком визначений об'єкт дослідження і характеризується власною методологією, включена як дисципліна в програми вищих навчальних закладів України. В умовах сучасного економічного ринку, жорстокої конкуренції підприємств готельного бізнесу важливим напрямком діяльності готелів є ефективна організація обслуговування різних видів туристів. Організація обслуговування туристів, його насиченість є механізмом здійснення соціально-культурної діяльності та одним з ефективних способів пропаганди культурно-історичних цінностей. Основне завдання готелю, як соціального інституту, полягає в розвитку соціальної активності і творчого потенціалу особистості, організації різноманітних форм дозвілля і відпочинку. На сьогодні існує необхідність удосконалювання діяльності вітчизняних готельних господарств. Ця тенденція повинна йти активно в усіх напрямках: удосконалювання господарського механізму, розробки концепцій установ культури в нових умовах, підходах до моделі і професії організатора відпочинку гостей.


НА САЙТІ НЕ ПЕРЕДБАЧЕНА МОЖЛИВІСТЬ СКАЧУВАННЯ РОБІТ, ВОНИ ВИСИЛАЮТЬСЯ НА ЕЛЕКТРОННУ СКРИНЬКУ ПІСЛЯ ОПЛАТИ. Для того, щоб ознайомитись з оглядом цієї роботи у форматі відео, отримати звіт з перевірки на плагіат та іншу інформацію, звертайтесь за телефоном +380501022921 (Telegram, Viber, WhatsApp) або n0501022921@gmail.com

Замовити цю роботу за допомогою форми: