перейти на сайт>>

Організація комерційної діяльності в супермаркеті «Фуршет»

ID роботи: 9831
Тип роботи:
Об'єм: 2- стор.
Вартiсть: 70 грн.


Змiст:

Вступ

1.Концепція комерційної діяльності організаційно-управлінських служб торговельного підприємства

2.Організація роботи комерційних служб на торгівельному підприємстві

3.Кадрова політика підприємств

4.Організаційно комерційна характеристика діяльності торгівельного підприємства

5.Аналіз системи показників ефективності діяльності комерційної служби торгівельного підприємства

Висновок

Використана література



Висновок:

Таким чином, у процесі виконання даного завдання було надано загальну характеристику роздрібного торговельного підприємства «Фуршет». Досліджуване підприємство розвивається згідно загальних тенденцій розвитку регіональних мереж: воно прибуткове, рентабельне, стрімко нарощує свої активи, і в той же час активно шукає можливості посилити свій конкурентний потенціал.

Проведений аналіз показав, що у звітному році магазин  став раціональніше використовувати площу магазина, тобто в  2017 р. розширив торговельний зал, що позитивно  впливає на рівень торговельного обслуговування. Коефіцієнт настановної площі наближений до нормативу, що також свідчить про раціональне розміщення торговельного устаткування. Даний коефіцієнт у звітному році вище, ніж у минулому, що свідчить про позитивну роботу керівництва магазина, яке постійно стежить за раціональним використанням торговельного устаткування.

У процесі здійснення комерційної діяльності у супермаркеті «Фуршет» використовуються різні інструменти, які відрізняються за своїми функціями: для збільшення кількості спонтанних покупок використовують планування та дизайн торгового простору; щоб вплинути на поведінку споживачів використовують колір, а для того щоб виділити товари з поміж інших розроблюють систему освітлення; для донесення інформації до споживачів та рекламної підтримки застосовуються POS-матеріали.


НА САЙТІ НЕ ПЕРЕДБАЧЕНА МОЖЛИВІСТЬ СКАЧУВАННЯ РОБІТ, ВОНИ ВИСИЛАЮТЬСЯ НА ЕЛЕКТРОННУ СКРИНЬКУ ПІСЛЯ ОПЛАТИ. Для того, щоб ознайомитись з оглядом цієї роботи у форматі відео, отримати звіт з перевірки на плагіат та іншу інформацію, звертайтесь за телефоном +380501022921 (Telegram, Viber, WhatsApp) або n0501022921@gmail.com

Замовити цю роботу за допомогою форми: