Тип роботи:
Об'єм: 45 стор.
Вартiсть: 150 грн.
Змiст:
ВСТУП
1. Характеристика підприємства
1.1.Характеристика кафе як типу закладу ресторанного господарства
1.2.Основні ознаки класифікації кафе як закладу ресторанного господарства
1.3.Загальні вимоги та правила роботи загальнодоступного кафе
1.4.Організація обслуговування в загальнодоступному кафе
2. Характеристика гарячого цеху загальнодоступного кафе
2.1.Особливості виробничої структури гарячого цеху загальнодоступного кафе
2.2.Призначення, асортимент продукції та вимоги до розміщення гарячого цеху кафе
2.3.Структура та організація ліній, ділянок, робочих місць
2.4.Організація праці та режим роботи цеху
3. Розрахункова частина
3.1.Розрахунок денної кількості споживачів загальнодоступного кафе на 75 місць
3.2.Визначення денної кількості страв і напоїв загальнодоступного кафе на 75 місць
3.3.Складання виробничої програми гарячого цеху загальнодоступного кафе на 75 місць
3.4.Розрахунок необхідної кількості сировини для виконання виробничої програми
3.5.Організація роботи в гарячому цеху загальнодоступного кафе на 75 місць
3.5.1.Складання виробничої програми гарячого цеху
3.5.2.Організація робочих місць в гарячому цеху
3.5.3.Розрахунок виробничого персоналу гарячого цеху
3.5.4.Розробка графіка виходу на роботу
4. Схема розміщенням обладнання в цеху
Висновки і пропозиції
Список літератури
Висновок:
Створення необхідних умов для задоволення потреб людей у повноцінному харчуванні за місцем роботи, навчання, проживання й відпочинку, підвищення якості обслуговування й надання додаткових послуг підприємствами громадського харчування - найважливіші соціально-економічні завдання держави.
Першорядне значення щодо цього здобуває комплекс заходів, спрямованих на раціональну організацію мережі підприємств громадського харчування, будівництво нових підприємств і реконструкцію діючих, впровадження прогресивних технологій і форм обслуговування.
Розвиток і вдосконалювання галузі громадського харчування в значній мірі залежать від її матеріально-технічної бази, впровадження в проекти прогресивних науково-технічних досягнень.
У курсової роботі проводилося вивчення теоретичних аспектів організація роботи гарячого цеху загальнодоступного кафе на 75 місць за встановленими нормами, а також розробка заходів з підвищення ефективності роботи кафе.
Вирішено наступне:
- досліджено організацію роботии гарячого цеху в закладах ресторанного господарства (ЗРГ);
- досліджено шляхом розрахунків та охарактеризовано виробничу програму гарячого цеху загальнодоступного кафе на 75 місць;
- розроблено шляхи підвищення якості і кількості виготовленої продукції;
- дано рекомендації щодо удосконалення організації роботи та робочих місць у цеху.
Мету курсової роботи досягнено.
НА САЙТІ НЕ ПЕРЕДБАЧЕНА МОЖЛИВІСТЬ СКАЧУВАННЯ РОБІТ, ВОНИ ВИСИЛАЮТЬСЯ НА ЕЛЕКТРОННУ СКРИНЬКУ ПІСЛЯ ОПЛАТИ. Для того, щоб ознайомитись з оглядом цієї роботи у форматі відео, отримати звіт з перевірки на плагіат та іншу інформацію, звертайтесь за телефоном +380501022921 (Telegram, Viber, WhatsApp) або n0501022921@gmail.com