перейти на сайт>>

Організація страхової діяльності та медичного обслуговування у туристичних комплексах та готелях

ID роботи: 1814
Тип роботи:
Об'єм: 35 стор.
Вартiсть: 80 грн.


Змiст:

Вступ
1.1. Завдання та функції страхування в туризмі
1.2. Розрахунок страхового тарифу та гарантії страховика
1.3. Особливості та тенденції страхування туристів в Україні та в світі
2. Аналіз організації страхової діяльності та медичного обслуговування у готелі „Дружба”
2.1. Загальна характеристика готельного господарства
2.2. Дослідження процесу надання медичних послуг
2.3. Організація страхування туристів під час перебуванні у готелі
Висновки
Використана література
Додатки



Висновок:

Сучасні тенденції в економічному, культурному та політичному житті України на шляху інтеграції у світове співтовариство вимагають прискореного розвитку туристичної галузі та готельної індустрії, зокрема. Високі темпи росту національної економіки та позитивні зрушення у соціальній сфері сприяють трансформації підприємств готельної індустрії в напрямі створення умов для надання послуг, які б відповідали міжнародному рівню.
Згідно із Законом України «Про страхування», є обов’язкові та добровільні види страхування. Страхування туристів належить до добровільних видів. З іншого боку, за Законом України «Про туризм», туристичні агенти й оператори зобов’язані страхувати своїх туристів. Тому виникає хибна думка. Якщо дивитися з погляду страховика, то це добровільний вид страхування. А якщо з погляду турфірми, то обов’язковий. Крім того, при отриманні ліцензії турфірма зобов’язана надати договір зі страховою компанією про те, що у неї є партнер, який страхує сам або від свого імені дозволяє фірмі страхувати клієнтів.
Фахівці страхового бізнесу всі як один упевнені в тому, що рівень страхової культури в Україні досить низький. Більшість туристів ставляться до страхування скептично, пам’ятаючи радянські часи з єдиною
обов’язковою, але непрацюючою страховою компанією. Часто в туристичних фірмах, отримуючи пакет документів, в якому є також і страховка, клієнти не звертають на неї особливої уваги. Мовляв, дають, бо так треба. Але самі страховики запевняють, що потрібно ретельно вивчити договір на страхування, щоб надалі уникнути непорозумінь. Страхування туристів у готелі „Дружба” передбачає страхування від нещасних випадків, гострих захворювань, травм, котрі потребують невідкладної медичної допомоги. Розроблена спеціально для туристів, які бажають забезпечити свій відпочинок від непередбачених випадків. Страховий захист діє цілодобово. Розрахована на людей від 1 до 60 років.
Основний зміст зазначеного виду страхування – це компенсація медичних витрат, які можуть виникнути в закордонній поїздці внаслідок раптового захворювання або нещасного випадку. У цьому плані страхування громадян, що виїжджають за кордон, тісно пов’язане зі страхуванням від нещасного випадку (у частині відшкодування медичних витрат), яким передбачено тільки відшкодування витрат, що виникають унаслідок раптового захворювання або нещасного випадку. Відмінність цього виду страхування від страхування від нещасного випадку полягає в території дії страхового поліса: якщо йдеться про страхування від нещасного випадку або медичне страхування, відповідальність страховика, як правило, територіально обмежується країною постійного проживання застрахованого. У страхуванні громадян, що виїжджають за кордон, навпаки, страхове покриття (розмір максимальної страхової виплати) поширюється на зарубіжні держави і не діє на території країни постійного проживання.
Крім компенсації медичних витрат, страхування громадян, що виїжджають за кордон, може включати й інші гарантії, причому деякі з них (наприклад, надання юридичної допомоги або допомоги на дорогах) виходять за рамки особистого страхування. Хоча ці гарантії можуть носити факультативний характер, сам факт їх наявності надає страхуванню громадян, що виїжджають за кордон, комплексний характер.


НА САЙТІ НЕ ПЕРЕДБАЧЕНА МОЖЛИВІСТЬ СКАЧУВАННЯ РОБІТ, ВОНИ ВИСИЛАЮТЬСЯ НА ЕЛЕКТРОННУ СКРИНЬКУ ПІСЛЯ ОПЛАТИ. Для того, щоб ознайомитись з оглядом цієї роботи у форматі відео, отримати звіт з перевірки на плагіат та іншу інформацію, звертайтесь за телефоном +380501022921 (Telegram, Viber, WhatsApp) або n0501022921@gmail.com

Замовити цю роботу за допомогою форми: