перейти на сайт>>

Особливості організації подорожей туристів на турисько-екскурсійних потягах (на прикладі європейського регіону)

ID роботи: 7753
Тип роботи:
Об'єм: 43 стор.
Вартiсть: 70 грн.


Змiст:

Вступ

Розділ І. залізничний туризм та особливості його розвитку у європейському регіоні

1.1. Поняття та особливості залізничного туризму

1.2. Класифікація видів залізничного туризму

1.3. Розвиток залізничного туризму у Європі на сучасному етапі

Розділ ІІ. Технологія планування та організації подорожей туристів на туристсько-екскурсійних потягах

2.1. Специфіка організації подорожей залізницею

2.2. Технологія планування подорожі на екскурсійно-туристичному потязі

2.3. Характеристика процесу розробки залізничного туристичного маршруту

Розділ ІІІ. Дослідження особливостей організації обслуговування у туристсько-екскурсійних потягах Європейського регіону

3.1. Послуги розміщення та особливості їх надання у туристсько-екскурсійних потягах Європейського регіону

3.2. Організація харчування та побутового обслуговування на туристсько-екскурсійному потязі

3.3. Організація надання розважальних та анімаційних послуг

Висновки

Література



Висновок:

Таким чином, можна зробити висновок, що досвід  функціонування туристських та екскурсійних потягів у Європейському регіоні сприяє розвитку як внутрішнього, так і світового туризму та, в свою чергу, забезпечує додаткові надходження в залізничну галузь.

Зміст, форми і види залізничних туристських поїздок різноманітні. Наймасовішими, безумовно, є подорожі туристів в графікових поїздах, які здійснюються в звичайному пасажирському рухомому складі, які прямують за регулярним розкладом. В таких поїздах туристи їдуть до місця призначення на правах звичайних пасажирів, з одною лише відмінністю – про квитки для них турбується туристична організація, яка за узгодженням із залізницею наперед придбаває місця для всієї групи (як правило, в один вагон і на сусідні місця).

Подорожі можуть бути організовані спеціальними туристськими поїздами. Чартерні потяги можуть слідувати за популярними напрямами за встановленими датами. Поїздки можуть бути одноденні, тривалі (2 – З доби) і багатоденні (від 5 діб і більше). При багатоденних і тривалих поїздках на спеціалізованих потягах ночівлі можуть бути як в самому поїзді, так і у попередньо заброньованих готелях на проміжних зупинках. Туристські поїзди можуть відрізнятися по класу. Останнім часом у світі стали з’являтися туристські поїзди підвищеної комфортності. На таких поїздах відбуваються залізничні круїзи. Окремі поїзди, по комфортабельності і внутрішнього дизайну, можуть позмагатися зі стаціонарними готелями. Вартість поїздки в таких поїздах може бути дуже висока. В останньому випадку, сам поїзд являє собою головний туристський об’єкт. В даний час в міжнародній туристській практиці активно розробляються нетрадиційні форми розміщення туристів.

У всьому світі туристські потяги вже давно набули широкого розповсюдження.

В Європі залізничні туристські перевезення з використанням спеціалізованого рухомого складу здійснюються у наступних туристських потягах: Orient Express - «Східний експрес», Danuble Express, Golden Arrow - «Золота стріла» (Європа); Glaciwer Express - «Льодовитий експрес» (Швейцарія); EL Transcantabrio, Al Andalus Express - «Андалузький експрес», Теруєль (Іспанія); Royal Scotsman (Шотландія); Majestic imperator Train de Lux - «Імператорський тур» (Австрія), British Pullman, Northern Belle (Англія); Palladium (Франція); Nostalgia Orient Express, Русь, Східний експрес, Президентський експрес, Червона стріла, Транссибірський експрес, Трансконтинентальний експрес (Росія) тощо.

Залізничний тур – це турпродукт, до якого включено послуги з перевезення туристів засобами залізничного транспорту та будь-які інші характерні або супутні туристські послуги. Так, послуги розміщення, харчування, розважальні і, частково, екскурсійні можуть надаватись в залізничному рухомому складі – спеціалізованих пасажирських вагонах.


НА САЙТІ НЕ ПЕРЕДБАЧЕНА МОЖЛИВІСТЬ СКАЧУВАННЯ РОБІТ, ВОНИ ВИСИЛАЮТЬСЯ НА ЕЛЕКТРОННУ СКРИНЬКУ ПІСЛЯ ОПЛАТИ. Для того, щоб ознайомитись з оглядом цієї роботи у форматі відео, отримати звіт з перевірки на плагіат та іншу інформацію, звертайтесь за телефоном +380501022921 (Telegram, Viber, WhatsApp) або n0501022921@gmail.com

Замовити цю роботу за допомогою форми: