перейти на сайт>>

Особливості технології використання м’яса диких тварин в спеціалізованому ресторані

ID роботи: 5849
Тип роботи:
Об'єм: 40 стор.
Вартiсть: 50 грн.


Змiст:

Вступ

Розділ 1. Характеристика та обробка сировини для приготування страв з м’яса диких тварин

1.1 Технологія обробки м’яса диких тварин

1.2. Характеристика сировини для приготування страв з м'яса диких тварин

1.3. Способи приготування страв з дичини

Розділ 2.  Характеристика та обробка сировини для приготування страв з м’яса диких тварин

2.1 Характеристика діяльності закладу ресторанного господарства «Автогриль»

2.2. Механічна та кулінарна обработка м’яса диких тварин

2.3. Характеристика страв  з м’яса диких тварин, що входять до меню ресторана «Автогриль»

Розділ 3. Характеристика страв з м’яса диких тварин

3.1. Класифікація страв з м’яса диких тварин

3.2. Особливості приготування страв з м’яса диких тварин

3.3.  Оформлення й відпуск страв

3.4. Вимоги до якості страв з м’яса диких тварин

Висновок

Список використаних джерел

Додатки




Дана робота виконана без використання російськомовних джерел, має високий рівень унікальності та реальні посилання на джерела. НА САЙТІ НЕ ПЕРЕДБАЧЕНА МОЖЛИВІСТЬ СКАЧУВАННЯ РОБІТ, ВОНИ ВИСИЛАЮТЬСЯ ЗАМОВНИКУ ПІСЛЯ ОПЛАТИ. Для того, щоб ознайомитись з даною роботою (у форматі відео огляду), отримати звіт з перевірки на плагіат та іншу інформацію, звертайтесь за телефоном +380501022921 (Telegram, Viber, WhatsApp) або n0501022921@gmail.com

Замовити цю роботу за допомогою форми: