Тип роботи:
Об'єм: 40 стор.
Вартiсть: 50 грн.
Змiст:
Вступ
Розділ 1. Характеристика та обробка сировини для приготування страв з м’яса диких тварин
1.1 Технологія обробки м’яса диких тварин
1.2. Характеристика сировини для приготування страв з м'яса диких тварин
1.3. Способи приготування страв з дичини
Розділ 2. Характеристика та обробка сировини для приготування страв з м’яса диких тварин
2.1 Характеристика діяльності закладу ресторанного господарства «Автогриль»
2.2. Механічна та кулінарна обработка м’яса диких тварин
2.3. Характеристика страв з м’яса диких тварин, що входять до меню ресторана «Автогриль»
Розділ 3. Характеристика страв з м’яса диких тварин
3.1. Класифікація страв з м’яса диких тварин
3.2. Особливості приготування страв з м’яса диких тварин
3.3. Оформлення й відпуск страв
3.4. Вимоги до якості страв з м’яса диких тварин
Висновок
Список використаних джерел
Додатки
НА САЙТІ НЕ ПЕРЕДБАЧЕНА МОЖЛИВІСТЬ СКАЧУВАННЯ РОБІТ, ВОНИ ВИСИЛАЮТЬСЯ НА ЕЛЕКТРОННУ СКРИНЬКУ ПІСЛЯ ОПЛАТИ. Для того, щоб ознайомитись з оглядом цієї роботи у форматі відео, отримати звіт з перевірки на плагіат та іншу інформацію, звертайтесь за телефоном +380501022921 (Telegram, Viber, WhatsApp) або n0501022921@gmail.com