перейти на сайт>>

Особливості технології використання м’яса диких тварин в спеціалізованому ресторані

ID роботи: 5849
Тип роботи:
Об'єм: 40 стор.
Вартiсть: 50 грн.


Змiст:

Вступ

Розділ 1. Характеристика та обробка сировини для приготування страв з м’яса диких тварин

1.1 Технологія обробки м’яса диких тварин

1.2. Характеристика сировини для приготування страв з м'яса диких тварин

1.3. Способи приготування страв з дичини

Розділ 2.  Характеристика та обробка сировини для приготування страв з м’яса диких тварин

2.1 Характеристика діяльності закладу ресторанного господарства «Автогриль»

2.2. Механічна та кулінарна обработка м’яса диких тварин

2.3. Характеристика страв  з м’яса диких тварин, що входять до меню ресторана «Автогриль»

Розділ 3. Характеристика страв з м’яса диких тварин

3.1. Класифікація страв з м’яса диких тварин

3.2. Особливості приготування страв з м’яса диких тварин

3.3.  Оформлення й відпуск страв

3.4. Вимоги до якості страв з м’яса диких тварин

Висновок

Список використаних джерел

Додатки




НА САЙТІ НЕ ПЕРЕДБАЧЕНА МОЖЛИВІСТЬ СКАЧУВАННЯ РОБІТ, ВОНИ ВИСИЛАЮТЬСЯ НА ЕЛЕКТРОННУ СКРИНЬКУ ПІСЛЯ ОПЛАТИ. Для того, щоб ознайомитись з оглядом цієї роботи у форматі відео, отримати звіт з перевірки на плагіат та іншу інформацію, звертайтесь за телефоном +380501022921 (Telegram, Viber, WhatsApp) або n0501022921@gmail.com

Замовити цю роботу за допомогою форми: