перейти на сайт>>

ПЛАНУВАННЯ ВИТРАТ НА ПІДПРИЄМСТВІ, ЯК ОДИН З ЧИННИКІВ ПІДВИЩЕННЯ ЙОГО КОНКУРЕНТОСПРОМОЖНОСТІ

ID роботи: 9982
Тип роботи:
Об'єм: 67 стор.
Вартiсть: 150 грн.


Змiст:

ВСТУП

1. ТЕОРЕТИЧНІ ОСНОВИ ПЛАНУВАННЯ ВИТРАТ НА ПІДПРИЄМСТВІ, ЯК ОДИН З ЧИННИКІВ ПІДВИЩЕННЯ ЙОГО КОНКУРЕНТОСПРОМОЖНОСТІ

1.1. Сутність системи управління витратами на підприємстві

1.2. Планування витрат на підприємстві

1.3. Облік та аналіз динаміки витрат на підприємстві

2. АНАЛІЗ ВИРОБНИЧО-ГОСПОДАРСЬКОЇ РОБОТИ ПРИВАТНОГО АКЦIОНЕРНОГО ТОВАРИСТВА «КОНДИТЕРСЬКА ФАБРИКА «АВК»

2.1. Загальна характеристика підприємства

2.2. Аналіз основних показників роботи підприємства

2.2.1. Аналіз майнового потенціалу організації

2.2.2. Аналітичне угруповання статей активу і пасиву балансу

2.2.3. Оцінка чистого і власного капіталу організації

2.2.4. Аналіз фінансової стійкості організації

2.2.5. Розрахунок коефіцієнтів фінансової стійкості підприємства

2.3. Аналіз прибутку, рентабельності та фінансового стану підприємства

2.3.1. Аналіз прибутку

2.3.2. Аналіз рентабельності продажів

2.3.3. Показники формування прибутку від реалізації продукції

3. УДОСКОНАЛЕННЯ СИСТЕМИ УПРАВЛІННЯ ВИТРАТАМИ НА ПРИВАТНОМУ АКЦIОНЕРНОМУ ТОВАРИСТВІ «КОНДИТЕРСЬКА ФАБРИКА «АВК»

ВИСНОВКИ

СПИСОК ВИКОРИСТАНОЇ ЛІТЕРАТУРИ

ДОДАТКИ



Висновок:

Компанія «АВК» – один з найбільших національних виробників кондитерської продукції. Компанія «АВК» заснована 1991 року.

Головні зусилля компанія «АВК» зосереджує на розвитку своєї брендової продукції, а у виробництві робить ставку на високоякісні, складні у виготовленні вироби, такі як шоколадні комбіновані цукерки, екструзійні та борошнисті вироби. Великою популярністю користуються солодощі компанії під марками «Шедевр», «Фрутта», «Жувіленд». Асортимент продукції компанії «АВК» нараховує понад 300 найменувань кондитерських виробів.

Компанія «АВК» займає одне з провідних місць на кондитерському ринку України. За 27 років існування компанії здобуто значний досвід роботи на ринку України та СНД, створено високопрофесійну команду, розроблено абсолютно нові напрямки діяльності.

На сьогоднішньому етапі економічного розвитку одним з найголовніших інструментів підприємства в конкурентній боротьбі стає ефективне, доцільне і цілеспрямоване управління витратами на підприємстві. Оцінка ролі управління витратами господарського суб’єкта в нашій країні змінюється в сторону визнання їх ключового значення в забезпеченні ефективного розвитку підприємства.

В процесі управління витратами, підприємства застосовують різноманітні методи, що достатньо відрізняються по своєму змісту, по своїм цілям і особливостям застосування. Для можливості організації достовірного, доцільного, якісного та ефективного управління витратами та можливості прийняття оперативних, обґрунтованих управлінських рішень. Для успішної виробничої діяльності підприємства є дуже важливою правильна організація планування та обліку витрат, що забезпечує дієвий контроль за ефективністю використання на підприємстві матеріально-технічних, матеріально-сировинних, трудових, фінансових, нематеріальних та інших видів ресурсів.

Система управління витратами на підприємстві проаналізована на прикладі підприємства ПАВ «АВК». В результаті аналізу основних техніко-економічних показників діяльності підприємства за 2016-2017 роки, можна зробити висновок про те, що підприємство є ліквідним, воно спроможне погашати свої поточні зобов'язання вчасно і в повному обсязі. Для підтримки ліквідності на належному рівні підприємство має достатній обсяг грошових коштів та інших ліквідних активів, які в разі потреби можна перетворити в готівку і використати для погашення зобов'язань.

Про ефективне використання основних виробничих фондів підприємства свідчить зростання показників фондовіддачі та фондоозброєності на підприємстві та зниження показника матеріаломісткості.

Аналіз показників рентабельності свідчить про те, що ТОВ «Цемент» неефективно веде господарську діяльність підприємства в цілому, систематично спостерігаються ознаки неплатоспроможності.

Для підприємства можна запропонувати наступні заходи щодо оптимізації витрат підприємства: підвищення технічного рівня виробництва, яке забезпечується впровадженням нової, прогресивної технології, застосуванням нових видів сировини і матеріалів; використанням інноваційної техніки та обладнання; більший ступінь автоматизації та механізації виробничих процесів. Вдосконалення організації виробництва і праці за рахунок зміни форм і методів праці, вдосконалення апарату управління, скорочення витрат на нього, а також зниження транспортних витрат. Зміна обсягу і структури продукції. Це зміна номенклатури і асортименту; зниження матеріаломісткості і трудомісткості продукції. Поліпшення використання природних ресурсів, застосування більш дешевих матеріалів, повторне їх використання, безвідходні технології виробництва. Введення і освоєння нових цехів, виробництв і виробничих одиниць, диверсифікація виробництва.


НА САЙТІ НЕ ПЕРЕДБАЧЕНА МОЖЛИВІСТЬ СКАЧУВАННЯ РОБІТ, ВОНИ ВИСИЛАЮТЬСЯ НА ЕЛЕКТРОННУ СКРИНЬКУ ПІСЛЯ ОПЛАТИ. Для того, щоб ознайомитись з оглядом цієї роботи у форматі відео, отримати звіт з перевірки на плагіат та іншу інформацію, звертайтесь за телефоном +380501022921 (Telegram, Viber, WhatsApp) або n0501022921@gmail.com

Замовити цю роботу за допомогою форми: