перейти на сайт>>

Планування продуктивності праці

ID роботи: 3062
Тип роботи:
Об'єм: 28 стор.
Вартiсть: 70 грн.


Змiст:

Вступ
1. Стисла організаційно-економічна характеристика ТОВ „Агрохім”
2. Поняття, значення продуктивності праці
3. Аналіз продуктивності праці на ТОВ „АгрохІм”
4. Планування продуктивності праці
4.1. Обчислення показників продуктивності праці
4.2. Планування продуктивності праці на підприємстві
Висновки
Використана література
Додатки



Висновок:

Трудові показники грають важливу роль в процесі функціонування будь-якого підприємства. Як показує досвід, цими показниками не слід нехтувати, оскільки йдеться про найбільш важливий і найбільш цінний ресурс – людському.
Специфіка цього ресурсу зрозуміла кожному: кожна людина працює по своїх можливостях, рівень продуктивності, отже, у кожного свій і, отже, у кожного своя оплата праці – по тому суспільному благу, яке він створив.
У нових ринкових відносинах з'явилася безліч підприємств з різною формою власності, з різним обсягом виробництва, з різною кількістю працівників. Керівники нових підприємств зацікавлені в тому, щоб найняти якомога менше працівників, і щоб продуктивність у них була на високому рівні, тобто прагнуть скоротити чисельність і підняти продуктивність праці, – бо ці показники прямо пов'язані з собівартістю продукції і фінансовими результатами зрештою.
У 2006 році виручка одного працівника знизилася в порівнянні з попереднім періодом на 3365,36 грн. Це викликано скороченням кількості робочих днів в кварталі і середній тривалості робочого дня.
На 2007 рік на ТОВ „Агропрофіль” заплановано зростання продуктивності праці. Це пов’язано передусім із запланованим збільшенням виручки від реалізації продукції.
Дослідивши питання аналізу та планування продуктивності праці на ТОВ „Агрохім” можна зробити наступні висновки:
1. підйом вітчизняної економіки, підвищення продуктивності праці і якості життя громадян припускають ефективне використання усіх видів виробничих ресурсів, і в першу чергу робочої сили;
2. для аналітичної оцінки зайнятості персоналу на виробництві необхідно значно розширити систему застосовуваних показників. Приміром, при аналізі витрат робочого часу і рівня зайнятості на виробництві можна рекомендувати такі розрахункові показники, як коефіцієнти використання робочого часу, нерегламентованих втрат часу, зайнятості робітника, завантаження устаткування, можливого підвищення продуктивності праці й ін.
3. особливе місце займають показники нормативної зайнятості при виконанні різних видів робіт. Їхнє порівняння з фактичною зайнятістю дозволяє досить об’єктивно оцінити, де витрати праці, зв’язані з його умовами, інтенсивністю і продуктивністю, повинні бути компенсовані.


НА САЙТІ НЕ ПЕРЕДБАЧЕНА МОЖЛИВІСТЬ СКАЧУВАННЯ РОБІТ, ВОНИ ВИСИЛАЮТЬСЯ НА ЕЛЕКТРОННУ СКРИНЬКУ ПІСЛЯ ОПЛАТИ. Для того, щоб ознайомитись з оглядом цієї роботи у форматі відео, отримати звіт з перевірки на плагіат та іншу інформацію, звертайтесь за телефоном +380501022921 (Telegram, Viber, WhatsApp) або n0501022921@gmail.com

Замовити цю роботу за допомогою форми: