перейти на сайт>>

Теоретичні та практичні аспекти розробки бізнес-плану підприємства

ID роботи: 3060
Тип роботи:
Об'єм: 31 стор.
Вартiсть: 70 грн.


Змiст:

Вступ
1. Сутність, характеристика, цілі, зміст та необхідність розробки бізнес-плану
2. Структура бізнес-плану та основні вимоги до його оформлення
3. Характеристика основних розділів бізнес-плану
4. Розробка бізнес-плану підприємства
4.1. Торговий план
4.2. План маркетингу
4.3. План по праці і заробітній платні
4.4. План витрат
4.5. Розрахунок основних економічних показників
Висновки
Список використаних джерел
Додатки



Висновок:

Створення магазина – складна і клопітка праця, в якій необхідно враховувати всі дрібниці для досягнення поставленої мети – отримання прибутку.
У даній роботі я спробувала створити проект магазина одягу, який був би прибутковим і конкурентоздатним. Я думаю, що із-за надмірної обширності даної теми неможливо детально розглянути в одній роботі всі сторони цього питання, багато чинників не можна теоретично врахувати – вони виявляються і коректуються в процесі роботи магазина.
Я розглянула такі проблеми як: вибір місцерозташування магазина, оцінка конкурентних можливостей магазина, принципи відбору співробітників, розрахунок фінансового результату і багато інших.
Чистий прибуток магазина склав 186764,62 грн. Далі одержану виручку можна направити на розвиток магазина, розширення асортименту, рекламу. На первинних етапах роботи необхідно докласти всі зусилля для завоювання довіри покупців, інформування їх про нові надходження, нові умови придбання.
Розвиток малого бізнесу є завданням будь-якої держави. У Україні становлення підприємницької діяльності почалося порівняно недавно, і тому допомога і підтримка малого підприємництва з боку держави є необхідною.


НА САЙТІ НЕ ПЕРЕДБАЧЕНА МОЖЛИВІСТЬ СКАЧУВАННЯ РОБІТ, ВОНИ ВИСИЛАЮТЬСЯ НА ЕЛЕКТРОННУ СКРИНЬКУ ПІСЛЯ ОПЛАТИ. Для того, щоб ознайомитись з оглядом цієї роботи у форматі відео, отримати звіт з перевірки на плагіат та іншу інформацію, звертайтесь за телефоном +380501022921 (Telegram, Viber, WhatsApp) або n0501022921@gmail.com

Замовити цю роботу за допомогою форми: