перейти на сайт>>

Промислове розведення риби

ID роботи: 2810
Тип роботи:
Об'єм: 26 стор.
Вартiсть: 120 грн.


Змiст:

Вступ
1. Характеристика загальних умов промислового розведення риби
1.1. Будова та життєдіяльність риб
1.2. Розмноження і розвиток риб
1.3. Водне середовище для розведення риби
2. Мистецтво розведення риби в Україні та луганській області
2.1. Рибальство і риборозведення
2.2. Рибне господарство України
2.2. Розведення риби у Луганській області
Висновки
Використана література



Висновок:

Риби мають важливе економічне значення як цінний продукт харчування (м'ясо, ікра). Крім того, вони е джерелом риб'ячого жиру, багатого на вітаміни А і В, клею, шкіри, кормового борошна, мінерально-органічного добрива, технічного та медичного жиру. Риб, яких виловлюють у великих кількостях, називають промисловими.

До найцінніших промислових риб відносять осетрів, білуг, севрюг (ряд Осетроподібні), кету, горбушу, сьомгу (ряд Лососеподібні). Промисел осетрових риб ведеться в Каспійському, Чорному та Азовському морях, а лососевих — головним чином у морях Далекого Сходу. Через інтенсивний промисел та зміни у навколишньому середовищі (спорудження гребель, забруднення та обміління водойм тощо) чисельність цих риб різко знизилася, тому промисел їх обмежений.

Найбільше значення для промислу мають морські риби (оселедець, тріска, тунець, ставрида, палтус, морський окунь та ін.). З риб, що живуть у Чорному морі, промислове значення мають скумбрія, ставрида, хамса, осетрові, в Азовському морі — лящ, судак, бички, оселедці та ін. У річках Карпат водиться форель.


НА САЙТІ НЕ ПЕРЕДБАЧЕНА МОЖЛИВІСТЬ СКАЧУВАННЯ РОБІТ, ВОНИ ВИСИЛАЮТЬСЯ НА ЕЛЕКТРОННУ СКРИНЬКУ ПІСЛЯ ОПЛАТИ. Для того, щоб ознайомитись з оглядом цієї роботи у форматі відео, отримати звіт з перевірки на плагіат та іншу інформацію, звертайтесь за телефоном +380501022921 (Telegram, Viber, WhatsApp) або n0501022921@gmail.com

Замовити цю роботу за допомогою форми: