перейти на сайт>>

Рекреаційні комплекси Південно-Східної Азії

ID роботи: 3553
Тип роботи:
Об'єм: 30 стор.
Вартiсть: 75 грн.


Змiст:

Вступ

РОЗДІЛ 1. Теоретичні основи розвитку рекреації та формування рекреаційного комплексу

1.1.      Рекреаційний комплекс як об’єкт дослідження

1.2.      Суть  туристично-рекреаційного комплексу та його функції

РОЗДІЛ 2. Рекреаційні ресурси та природно-ресурсний потенціал Південно-Східної Азії

2.1. Туристично-рекреаційний регіон Південно-Східної Азії, його короткий огляд

2.2. Природно-ресурсний потенціал

2.3. Модель ринку туристично-рекреаційних послуг в провідних країнах Південно-Східної Азії

РОЗДІЛ  3. Туристична інфраструктура в Південно-Східній Азії

3.1. Розвиток туристичної інфраструктури

3.2. Екологічні проблеми в рекреаційному регіоні

Висновок

Додаток

Список використаної літератури



Висновок:

Світ прекрасного, цікавого, пізнавального - це об'єкт туристичного бізнесу. Але туристська індустрія це не тільки свято, а також напружена праця працівників готелів, турагенств, транспорту. Необхідна синхронність, узгодженість у роботі багатьох служб, що забезпечують відпочинок туристів. Для цього потрібно знати і вивчати історію розвитку цієї галузі, її вплив на розвиток економіки, діяльність міжнародних туристичних організацій та перспективи зростання туризму, що я спробувала освітити в своїй роботі.

Туризм пройшов у своєму розвитку довгий шлях і сьогодні є однією з найбільш успішно розвиваються галузей світового господарства.    

Туризм є важливим сектором економіки, що приваблює іноземний капітал у країни. Природна частина рекреаційних ресурсів Сінгапуру не така багата як індонезійська і філіппінська, але техногенна складова значно більше і знаходиться на одному з найвищих рівнів Південно-Східної Азії та світу в цілому. В Індонезії і на Філіппінах багато культурних пам’яток пов’язані з архітектурними будівлями раннього і пізнього середньовіччя, чого не зустрінеш у Сінгапурі. Але на відміну від Індонезії і Філіппін, Сінгапур надає величезний вибір різноманітних розваг: від китайської опери і бродвейських мюзиклів до всіляких видів спорту і захоплюючих атракціонів.

Туристський потенціал Таїланду величезний. За критерієм внеску туризму в їхню економіку, Таїланд займає одне з провідних місць не тільки в Південно-Східній Азії, а й у світі, у 2009 році  було прийнято 17,1 млн. туристів. Даний показник свідчить не тільки  про специфіку розвитку туризму в країні (в’їзний), скільки про суттєву роль і рівні інфраструктури туризму. Культурно-пізнавальна, рекреаційна цінність турів у Таїланд безперечно, унікальна.

Модним туристським напрямком став Таїланд, особливо з освоєнням їм нової пляжної зони на південному узбережжі і організацією культурно-пізнавальних поїздок на північ країни.

Камбоджа сьогодні з гордістю демонструє всьому світу спадщину своєї великої культури. Давня цивілізація залишила сліди на цій землі, які вражають уяву туристів зі всього світу. У вас є можливість побачити перлину світової архітектури - древній Ангкор, доторкнутися до традицій і мистецтва цієї самобутньої країни, відпочити на пісках теплого Сіамської затоки, зануритися в незаймані цивілізацією джунглі.

Регулювання туристської діяльності повинне поєднувати в собі саморегулювання, засноване на законах вільного ринку, і державне регулювання в особливо важливих питаннях і, зокрема, що стосуються законотворчості. Проте дуже жорстке державне регулювання і велика кількість законів можуть привести до підвищення цін, обмеження асортименту, зниження інновацій і конкуренції у галузі міжнародного туризму. Туроператори повинні вибирати найоптимальніший метод ціноутворення, орієнтуючись на національній туристичний ринок, споживачів, ресурси, які є в розпорядженні. Регіон Південно-Східна Азія має ставити собі за мету зайняти вигідне положення на міжнародному ринку туристичних послуг, так як це гарантує постійні надходження в бюджет, зміцнення вже існуючих міжнародних зв’язків і встановлення нових.

З приводу екологічної обстановки в країнах Південно-Східної Азії, хотілося б відзначити наступне: у більшості країн екологічне законодавство або відсутня, або діє неефективно. Почасти це пояснюється браком коштів, частково - недосконалістю системи управління, а багато в чому - боязню відлякати інвесторів. Без радикальних змін у цій сфері вирішити екологічну проблему неможливо.


НА САЙТІ НЕ ПЕРЕДБАЧЕНА МОЖЛИВІСТЬ СКАЧУВАННЯ РОБІТ, ВОНИ ВИСИЛАЮТЬСЯ НА ЕЛЕКТРОННУ СКРИНЬКУ ПІСЛЯ ОПЛАТИ. Для того, щоб ознайомитись з оглядом цієї роботи у форматі відео, отримати звіт з перевірки на плагіат та іншу інформацію, звертайтесь за телефоном +380501022921 (Telegram, Viber, WhatsApp) або n0501022921@gmail.com

Замовити цю роботу за допомогою форми: