перейти на сайт>>

Рекреаційні ресурси США

ID роботи: 3546
Тип роботи:
Об'єм: 32 стор.
Вартiсть: 80 грн.


Змiст:

Вступ

Розділ 1. Формування рекреаційних комплексів та їх місце

в сучасній економіці США

1.1. Географічне положення та загальні відомості по країні (США)

1.2. Загальна характеристика системи рекреаційних комплексів США

Розділ 2. Туристичні рекреаційні ресурси США

2.1. Сучасний стан туризму в США

2.2. Ресурси пізнавального туризму

2.3. Рекреаційні ресурси - як розвиток сучасної туристичної інфраструктури  США

Розділ 3. Проблеми та перспективи розвитку туризму у США

3.1. Проблеми розвитку туризму в країні

3.2. Оцінка перспективи розвитку туризму у США

Висновок

Додаток

Література



Висновок:

Діяльність рекреаційних комплексів США сприяє масовому оздоровленню населення, що надзвичайно важливо у нашій країні, тому що загальний рівень здоров’я населення в Україні на дуже низькому рівні.  З іншого боку, комплекс вимагає підвищення уваги до соціально-економічного розвитку територій рекреаційної орієнтації, він залучає додаткові грошові надходження (у тому числі, валютні) у місцеві бюджети рекреаційних центрів, окремих рекреаційних регіонів, а також  країни в цілому.

У США є всі умови для високого рівня розвитку туризму. Стабільність рекреаційних потоків обумовлюється наявністю декількох факторів, що є в США. Це дає великі можливості для використання рекреаційних ресурсів.

1) Соціально-економічний чинник США - високорозвинена індустріальна держава з високим рівнем доходів населення. Це вивільняє час і гроші американців для відвідування об'єктів внутрішнього туризму.

2) Рекреаційно-ресурсний потенціал. Наявність великих за площею унікальних природних об'єктів, що знаходяться під охороною держави і утворюють систему рекреаційних територій.

3) Фактор географічного положення. США мають вихід до двох океанів: Тихого і Атлантичного, велику площу по протяжності як із заходу на схід так і з півночі на південь. На території США є дикий масив гір, що дає можливість розвинути гірський туризм або гірський велоспорт. Наявність району Великих озер, мережі річок дає можливість водного туризму. Незаймані і малоосвоєних природні заповідники - основа для організації «відпочинку на природі». Виключно важливу роль у відпочинку населення відіграють численні піщані пляжі на узбережжі Мексиканської затоки, де створена основна мережа приморських курортів.

Але не можна сказати, що стан рекреаційної діяльності і ресурсів знаходиться у відмінному стані. Є чимало проблем, які потребують вирішення. Це брак зон відпочинку для приміської рекреації, загостреної приватною власністю на землю. Проблема оптимізації рекреаційних навантажень на природні комплекси з метою запобігання їх деградації. Необхідно розглянути або переглянути нормативи рекреаційного впливу на них.

            США високотехнологічна країна, то й інфраструктура її знаходиться на високому рівні. Тут можна знайти великий вибір готелів будь-яких категорій. Готелі європейського зразка майже завжди відповідають найвищим вимогам. Також високим вимогою відповідають бари, ресторани, транспорт. Величезна різноманітність підприємств харчування, розваги говорить про США  як про країну піклується й шанує своїх туристів.

Внаслідок вивчення матеріалу  можна дати повну характеристику даній країні. США виявилася перспективною країною для розвитку в ній туризму. Можливість її конкурентоспроможності на туристському ринку говорить про її перспективному майбутньому в сфері туризму.

 


НА САЙТІ НЕ ПЕРЕДБАЧЕНА МОЖЛИВІСТЬ СКАЧУВАННЯ РОБІТ, ВОНИ ВИСИЛАЮТЬСЯ НА ЕЛЕКТРОННУ СКРИНЬКУ ПІСЛЯ ОПЛАТИ. Для того, щоб ознайомитись з оглядом цієї роботи у форматі відео, отримати звіт з перевірки на плагіат та іншу інформацію, звертайтесь за телефоном +380501022921 (Telegram, Viber, WhatsApp) або n0501022921@gmail.com

Замовити цю роботу за допомогою форми: