перейти на сайт>>

Ресурсний потенціал Київської області для розвитку гастрономічного туризму

ID роботи: 9716
Тип роботи:
Об'єм: 37 стор.
Вартiсть: 200 грн.


Змiст:

Вступ

Розділ 1. Теоретико-методологічні аспекти гастрономічного туризму у Київській області

1.1. Гастрономічний туризм як феномен сучасного туризму

1.2. Аналіз основних наукових праць з дослідження гастрономічного туризму

Розділ 2. Аналіз розвитку сфери гастрономічного туризму Київської області

2.1. Оцінка туристично-рекреаційного потенціалу Київської області

2.2. Сучасний стан туристичної галузі Київської області

Розділ 3. Розробка пропозицій щодо розвитку гастрономічного туризму Київської області

3.1 Перспективні центри розвитку гастрономічного туризму на території Київської області

3.2 Пропозиції заходів щодо розвитку гастрономічного туризму Київської області

Висновки та пропозиції

Список використаних джерел




НА САЙТІ НЕ ПЕРЕДБАЧЕНА МОЖЛИВІСТЬ СКАЧУВАННЯ РОБІТ, ВОНИ ВИСИЛАЮТЬСЯ НА ЕЛЕКТРОННУ СКРИНЬКУ ПІСЛЯ ОПЛАТИ. Для того, щоб ознайомитись з оглядом цієї роботи у форматі відео, отримати звіт з перевірки на плагіат та іншу інформацію, звертайтесь за телефоном +380501022921 (Telegram, Viber, WhatsApp) або n0501022921@gmail.com

Замовити цю роботу за допомогою форми: