перейти на сайт>>

Спеціальна методика художньої діяльності дошкільників

ID роботи: 7790
Тип роботи:
Об'єм: 10 стор.
Вартiсть: 45 грн.


Змiст:

Завдання 1.(5 балів)

Скласти бібліографічний огляд статей з теми "Особливості художньої діяльності дітей дошкільного віку з порушеннями мовлення" і законспектуйте одну з них.

Завдання 2. (5 балів)

Визначити основні моменти роботи над образами героїв казок на заняттях з малювання для дітей з порушеннями мовлення.

Завдання 3.(5 балів)

Підготуйте не менше 4 творчих завдань "сімейного плану" (складання казки, виконання колективної творчої роботи, сімейної сторінки для загальної групової книжки тощо).

Завдання 5.(5 балів)

Розробити план-конспект заняття з декоративного малювання на тему: "Картата скатертина", "Гарний кухлик", "Фартушок для мотрійки", "Іванкова тарілочка", "Готуємось до ярмарку", "Рукавичка для Катрусі", "Ой в Снігурки гарна шубка",  "Ми вас чаєм пригощаємо", "Чарівний килимок" (колективна робота), "Гарна писанка у мене", "Молочний глечик".

Завдання 6.(5 балів)

Скласти план-конспект заняття з сюжетного малювання "Танок осіннього листя", "Привітно сяє дім вогнями", "У світі казки", "Посаджу я деревце біля хати", "Ой, ти зимонько-зима", "Білий сніг повсюди ліг", "В зимових шатах сплять ялинки",  "Здрастуй, свято Новорічне!", "Вечірня казка", "Квітучі фарби весни" (колективна робота), "Святковий салют", "Квітнуть сонечка малі", "На морському дні", "Квітуча галявина", "Я на морі" (колективна робота).




НА САЙТІ НЕ ПЕРЕДБАЧЕНА МОЖЛИВІСТЬ СКАЧУВАННЯ РОБІТ, ВОНИ ВИСИЛАЮТЬСЯ НА ЕЛЕКТРОННУ СКРИНЬКУ ПІСЛЯ ОПЛАТИ. Для того, щоб ознайомитись з оглядом цієї роботи у форматі відео, отримати звіт з перевірки на плагіат та іншу інформацію, звертайтесь за телефоном +380501022921 (Telegram, Viber, WhatsApp) або n0501022921@gmail.com

Замовити цю роботу за допомогою форми: