перейти на сайт>>

Створення коміксів та карикатур

ID роботи: 5690
Тип роботи:
Об'єм: 31 стор.
Вартiсть: 70 грн.


Змiст:

Вступ

Розділ І. Комікс та карикатура як від графіки та особливості їх створення сучасними програмними засобами

1.1. Карикатура, шарж, комікс як різновиди газетно- журнальної графіки

1.2. Характеристика програмного забезпечення створення коміксів та карикатур

Розділ ІІ. Практичні аспекти створення коміксів та карикатур засобами програми Adobe Photoshop

2.1. Характеристика основних етапів створення коміксів

2.2. Інструменти створення карикатур засобами Photoshop

Висновок

Література



Висновок:

Бажання й уміння художників донести своє мистецтво до кожного недостатньо. Треба, щоб і самі глядачі пішли назустріч художнику, доклали зусиль зрозуміти внутрішній зміст того або іншого твору, його таємну красу. Розуміння особливостей художнього образу в графічних творах прийде до людини лише в тому випадку, якщо вона буде не тільки відвідувати виставки й музеї, але буде замислюватися над творами, удивлятися в роботи художників-графіків, намагаючись вникнути в причину їх чарівності й впливу на нас.

Комікс – серія комічних, гумористичних малюнків з короткими супровідними текстами, які створюють чітку розповідь.

Унікальність коміксу полягає в тому, що він в дуже ємній формі, за допомогою дуже обмеженого, але виразного набору слів і такого ж візуального ряду, здатний відтворити самобутній запам'ятовується мікросвіт з яскравим, майже архетиповим, культурним героєм в центрі.

Карикатура – це зображення людини з яскраво вираженим комічним ефектом, який досягається шляхом навмисного зменшення, збільшення чи спотворення пропорцій людського тіла. Намалювати якісну карикатуру дуже складно. Адже не дивлячись на навмисну штучність рис обличчя і тіла, образ повинен бути «живим». Домогтися цього можуть, як правило, художники-професіонали.

Завдяки спеціальним веб-сервісам для створення коміксів створювати їх може практично кожен. До того ж створювати швидко, легко та якісно.

За допомогою програми Photoshop можна взяти будь-яку фотографію, скріншот або відеокадр і обробити  спеціальними фільтрами, отримавши на виході стилізоване під комікс зображення. Усього доступно більше 500 різних тем і шрифтів. Після створення чергової історії є можливість відразу роздрукувати вийшов шедевр і роздати друзям і родичам.

Для того, щоб зробити карикатуру в Photoshop  необхідно освоїти ряд нескладних функцій, таких як  «Пластика». («Фільтри» – «Пластика»).

За  допомогою інструментів програми Photoshop можна  збільшити очі, ніс, губи, вуха і т.д. Якщо необхідно підкреслити, що людина надмірно розумна, можна збільшити її голову (особливо верхню її частину – область мозку).


НА САЙТІ НЕ ПЕРЕДБАЧЕНА МОЖЛИВІСТЬ СКАЧУВАННЯ РОБІТ, ВОНИ ВИСИЛАЮТЬСЯ НА ЕЛЕКТРОННУ СКРИНЬКУ ПІСЛЯ ОПЛАТИ. Для того, щоб ознайомитись з оглядом цієї роботи у форматі відео, отримати звіт з перевірки на плагіат та іншу інформацію, звертайтесь за телефоном +380501022921 (Telegram, Viber, WhatsApp) або n0501022921@gmail.com

Замовити цю роботу за допомогою форми: