перейти на сайт>>

Ниркова недостатність. Гемодіаліз.

ID роботи: 3565
Тип роботи:
Об'єм: 22 стор.
Вартiсть: 50 грн.


Змiст:

ВСТУП

1. Історія створення «Штучної нирки»

2. Симптоми ниркової недостатності

3. Лабораторні дослідження при хворобах нирок

4. Методика лікування хворих з нирковою недостатністю з застосуванням апарату «штучна  нирка» гемодіаліз

5. Загальні ускладнення установки гемодіалізу

Висновки

Література

Додатки



Висновок:

Число хворих, які отримують лікування на апаратах «штучна нирка», постійно збільшується. Так в 1976 році воно вже перевищувало 40 000, в 1994 році складала більше 100 000, в даний час це число наближається до 500 000. Гемодіаліз довів своє право на існування як ефективний метод лікування хворих з термінальною стадією ХНН. Методика гемодіалізу безперервно удосконалюється, безперервно удосконалюються апарати «штучна нирка» Це пов'язано із впровадженням таких принципових нововведень, як перехід від реціркулярного струму діалізірующей рідини до однократному, застосування концентрату для приготування діалізірующей рідини, використання ацетату замість бікарбонату натрію для регуляції рН розчину, створення спеціальних пристроїв для бікарбонатного діалізу, створення різних моделей одноразових діалізаторів, зокрема діалізатора з порожнистих волокон, так званого каппілярного діалізатора.

Велику роль у підвищенні надійності апаратів «штучна нирка» при проведенні гемодіалізу зіграв переклад елементної бази апарату на мікропроцесори. Це дозволило не тільки підвищити точність проведення гемодіалізу та отримати більш високі результати лікування, але і підвищити систему контролю безпеки пацієнта.

            Застосування «штучної нирки» не виключає використання інших методів лікування, воно є лише потужним доповненням, що дозволяє долати важкі і критичні фази хвороби. Травматичні токсикози, ускладнення після переливання крові, важкі опіки, септичні аборти, отруєння сульфаніламідами, чотирьоххлористим вуглецем, сулемою, ртуттю – ось далеко не повний перелік тих випадків, коли «штучна нирка» може бути з успіхом застосована. «Штучна нирка» зайняла міцне місце серед штучних органів.


НА САЙТІ НЕ ПЕРЕДБАЧЕНА МОЖЛИВІСТЬ СКАЧУВАННЯ РОБІТ, ВОНИ ВИСИЛАЮТЬСЯ НА ЕЛЕКТРОННУ СКРИНЬКУ ПІСЛЯ ОПЛАТИ. Для того, щоб ознайомитись з оглядом цієї роботи у форматі відео, отримати звіт з перевірки на плагіат та іншу інформацію, звертайтесь за телефоном +380501022921 (Telegram, Viber, WhatsApp) або n0501022921@gmail.com

Замовити цю роботу за допомогою форми: