перейти на сайт>>

Технологія виробництва кулінарної продукції, варіант 54

ID роботи: 6445
Тип роботи:
Об'єм: 12 стор.
Вартiсть: 50 грн.


Змiст:

1.Овочеві страви. Правила відварювання та припускання. Процеси, які відбуваються в овочах при варінні. Приготування, відпуск та вимоги до якості картоплі в молоці, овочі припущені в молочному соусі

11.Правила відварювання риби цілими тушками, пластами, порційними кусками. Зміни, які відбуваються у процесі теплової обробки  риби. Відпуск та вимоги до якості страв з відварної риби.

21.Приготування,  відпуск та вимоги до якості страв: антрекот, ескалоп з томатами.

Задача 4. Розрахуйте масу брутто тріски, яка поступила нерозділеною для приготування 100 порцій риби смаженої  по-ленінградськи. Колонка №2 Збірника рецептур.

Література




Дана робота виконана без використання російськомовних джерел, має високий рівень унікальності та реальні посилання на джерела. НА САЙТІ НЕ ПЕРЕДБАЧЕНА МОЖЛИВІСТЬ СКАЧУВАННЯ РОБІТ, ВОНИ ВИСИЛАЮТЬСЯ ЗАМОВНИКУ ПІСЛЯ ОПЛАТИ. Для того, щоб ознайомитись з даною роботою (у форматі відео огляду), отримати звіт з перевірки на плагіат та іншу інформацію, звертайтесь за телефоном +380501022921 (Telegram, Viber, WhatsApp) або n0501022921@gmail.com

Замовити цю роботу за допомогою форми: