перейти на сайт>>

Управління підготовкою та перепідготовкою персоналу організації сфери послуг

ID роботи: 9930
Тип роботи:
Об'єм: 90 стор.
Вартiсть: 200 грн.


Змiст:

ВСТУП

РОЗДІЛ 1

ТЕОРЕТИЧНІ АСПЕКТИ УПРАВЛІННЯ ПІДГОТОВКОЮ ТА ПЕРЕПІДГОТОВКОЮ ПЕРСОНАЛУ СУЧАСНОЇ ОРГАНІЗАЦІЇ

1.1. Професійна підготовка та перепідготовка персоналу як основа розвитку організації

1.2. Мета та напрямки професійної підготовки та перепідготовки персоналу

1.3. Організація та планування професійної підготовки та перепідготовки кадрів в організації

Висновки до розділу 1

РОЗДІЛ 2

АНАЛІЗ ЕФЕКТИВНОСТІ УПРАВЛІННЯ ПРОФЕСІЙНОЮ ПІДГОТОВКОЮ ТА ПЕРЕПІДГОТОВКОЮ ПЕРСОНАЛУ (НА ПРИКЛАДІ ТОВ «БМС СЕРВІС)

2.1. Організаційно-економічна характеристика ТОВ «БМС СЕСВІС»

2.2. Оцінка ефективності управління персоналом на підприємстві

2.3. Механізм організації професійної підготовки  та перепідготовки персоналу ТОВ «БМС СЕРВІС»

Висновки до розділу 2

РОЗДІЛ 3

РОЗРОБКА ЗАХОДІВ ЩОДО УДОСКОНАЛЕННЯ ПРОЦЕСУ ПРОФЕСІЙНОЇ ПІДГОТОВКИ ТА ПЕРЕПІДГОТОВКИ ПРАЦІВНИКІВ У ТОВ «БМС СЕРВІС»

3.1. Пропозиції по впровадженню карток індивідуального професійного розвитку у практику управління персоналом ТОВ «БМС СЕРВІС»

3.2. Заходи по удосконаленню системи стимулювання професійного розвитку працівників організації

3.3. Пропозиції щодо створення корпоративного навчального центру з професійної підготовки та перепідготовки персоналу ТОВ «БМС СЕРВІС»

Висновок до розділу 3

ВИСНОВКИ

РЕЗЮМЕ

RESUME

СПИСОК ВИКОРИСТАНИХ ДЖЕРЕЛ

ДОДАТКИ



Висновок:

Підбиваючи підсумок розгляду такої важливої проблеми, як планування професійної підготовки та перепідготовки кадрів на підприємстві, можна стверджувати, що воно є якісною складовою частиною кадрового планування на підприємстві. Планування професійної підготовки містить в собі всі зусилля досліджуваного підприємства по збереженню досягнутого рівня й подальшого розвитку свого трудового потенціалу. Воно покликане використовувати власні виробничі ресурси працюючих без пошуку нових висококваліфікованих кадрів на зовнішньому ринку праці. Це  створює умови для мобільності й саморегуляції працівника, прискорює процес адаптації до мінливих умов виробництва.

У першому розділі дипломної роботи розглянуто теоретичні аспекти управління підготовкою та перепідготовкою персоналу сучасної організації.

Традиційна модель організації професійного навчання зазвичай складається з трьох стадій: планування, реалізації та оцінки.

В країнах з розвинутою ринковою економікою дедалі більше компаній перебирають на себе ініціативу щодо подальшого розвитку персоналу своїх організацій. Планування та організація розвитку персоналу стають важливими функціями служби управління персоналом. Наслідування Україною цього прикладу є обов’язковою умовою забезпечення в державі сталого економічного зростання.

Проведене дослідження дозволяє стверджувати, що ефективність планування професійної підготовки кадрів знаходить висвітлення в процесі здійснення діяльності сучасного підприємства, підвищення його результативності й конкурентоспроможності. Воно дозволяє не тільки використовувати власні резерви робочої сили, а і дає окремому працівникові оптимальний шанс для самореалізації. Професійне навчання є необхідною складовою розвитку та вдосконалення кадрового потенціалу підприємства.

При визначенні впливу професійного навчання на результати господарської діяльності ТОВ «БМС Сервіс» були розраховані показники, що безпосередньо характеризують організацію та результати розвитку підприємства, а також відо­бражають обсяги професійного навчання та витра­ти на його здійснення.

Було встановлено, що основними цілями підприємст­ва в результаті здійснення професійного навчання працівників є: якісні кадрові зміни та швидка адаптація пра­цівників до запроваджених новітніх технологій; підвищення продуктивності праці; зниження плинності кадрів; збільшення кількості винахідницьких пропо­зицій; зменшення трудовитрат на одиницю продукції; конкурентноздатність на внутрішніх і зовніш­ніх ринках.

У третьому розділі дипломної роботи запропоновано заходи щодо удосконалення процесу професійної підготовки та перепідготовки працівників у ТОВ «БМС Сервіс».

Дослідивши систему професійної підготовки персоналу ТОВ «БМС СЕРВІС», було запропоновано  створення Корпоративного Центру навчання на базі досліджуваного підприємства. Ссистема запропонованих заходів  буде сприяти  більш ефективному управлінню процесом підготовки персоналу ТОВ «БМС СЕРВІС».


НА САЙТІ НЕ ПЕРЕДБАЧЕНА МОЖЛИВІСТЬ СКАЧУВАННЯ РОБІТ, ВОНИ ВИСИЛАЮТЬСЯ НА ЕЛЕКТРОННУ СКРИНЬКУ ПІСЛЯ ОПЛАТИ. Для того, щоб ознайомитись з оглядом цієї роботи у форматі відео, отримати звіт з перевірки на плагіат та іншу інформацію, звертайтесь за телефоном +380501022921 (Telegram, Viber, WhatsApp) або n0501022921@gmail.com

Замовити цю роботу за допомогою форми: