перейти на сайт>>

Характеристика структури та розвитку підприємств ресторанного господарства в Англії

ID роботи: 1867
Тип роботи:
Об'єм: 30 стор.
Вартiсть: 120 грн.


Змiст:

Вступ
1. Передумови розвитку та загальна характеристика ресторанного господарства Англії
1.1. Основні ознаки класифікації закладів ресторанного господарства
1.2. Розвиток ресторанного господарства Англії. Англійські паби
1.3. Розклад прийому страв в англійському ресторані
2. Сучасний стан та структура підприємств ресторанного господарства в Англії
2.1. Основні тенденції розвитку ресторанного господарства Англії
2.2. Сучасна інфраструктура ресторанного господарства
2.3. Тенденції розвитку ресторанної галузі Англії
Висновок
Список використаної літератури



Висновок:

Отже, проведений аналіз стану та тенденцій розвитку ресторанного господарства в Англії, дає можливість зробити висновок, як про наявність перспектив розвитку, так і про складні проблеми, які негативно впливають на темпи розвитку, впровадження інновацій тощо.
Ресторанне господарство Англії є активним учасником ринкових відносин. Його розвиток залежить від загальних тенденцій динаміки економіки держави, кон’юнктури споживчого ринку, змін структури попиту та пропозиції, розвитку нових форм організації бізнесу тощо.
Ресторани Англії – явище надзвичайне строкате, живе і унікальне в житті Старенької Європи, ураган різноманітності, дійсна мекка для всіх гурманів миру. У цьому прекрасному місті знаходиться більше 20 000 пабів, де можна шумно відпочити з друзями пропустивши келишок крижаного пива і більше 27 000 найрізноманітніших ресторанів що представляють практично всі кухні миру.
Ресторани Англії є справді гігантським пульсуючим, живим, строкатим всесвітом розміщеною в рамках одного міста. Вони вміщали в себе консервативну Англію, вишукану Францію, темпераментну Італію, ситну Німеччину, строкате Марокко, пряну Індію, неосяжний Китай і плотський Таїланд. Тут відвідувачам запропонують абсолютно все – від надзвичайно манірного традиційного англійського післяобіднього чаю до вишуканої весільної вечері на 500 персон, від прекрасних блюд французької кухні і найвідоміших шефів до скромного китайського буфета, від традиційного англійського сніданку з беконом і квасолею до пряного бушмена браай з м'яса африканської антилопи куду.
У Англії більше 6000 кафе і ресторанів світового рівня.
Широкий асортимент блюд і різноманітність кулінарних традицій як не можна краще відображають багатонаціональний колорит британської кухні. Важко переоцінити ту значущість, яку представляють кафе і ресторани для економіки міста: вони не тільки створюють робочі місця і задовольняють запити гастрономів жителів країни, але і привертають до Англії мандрівників зі всього світу.


НА САЙТІ НЕ ПЕРЕДБАЧЕНА МОЖЛИВІСТЬ СКАЧУВАННЯ РОБІТ, ВОНИ ВИСИЛАЮТЬСЯ НА ЕЛЕКТРОННУ СКРИНЬКУ ПІСЛЯ ОПЛАТИ. Для того, щоб ознайомитись з оглядом цієї роботи у форматі відео, отримати звіт з перевірки на плагіат та іншу інформацію, звертайтесь за телефоном +380501022921 (Telegram, Viber, WhatsApp) або n0501022921@gmail.com

Замовити цю роботу за допомогою форми: