перейти на сайт>>

Характеристика структури та розвитку підприємств ресторанного господарства в Болгарії

ID роботи: 1869
Тип роботи:
Об'єм: 25 стор.
Вартiсть: 100 грн.


Змiст:

Вступ
1. Ресторанне господарство Болгарії: загальна характеристика та значення у туристичній індустрії
1.1. Сутність та економічне значення ресторанного господарства
1.2. Місце та роль ресторанного господарства в індустрії туризму
1.3. Фактори впливу на розвиток ресторанної галузі Болгарії
ІІ. Стан ресторанного господарства на сьогодні та перспективи розвитку в Болгарії
2.1. Організаційно-економічна оцінка функціонування підприємств харчування на ринку туристичних послуг Болгарії
2.2. Загальна характеристика ресторанного господарства Болгарії на сучасному етапі
2.3. Структура ресторанного господарства
Висновок
Перелік використаної літератури



Висновок:

Ринковій економіці притаманна розвинена інфраструктура сервісу, складовою якої є ресторанне господарство. В Болгарії в останні роки набуває розвитку цей вид економічної діяльності, що обумовлено його високою інвестиційною привабливістю. В умовах динамічної ринкової коньюктури ефективне функціонування підприємств ресторанного господарства залежить від методології обліку діяльності, адекватної економічним реаліям та спрямованої на забезпечення внутрішніх потреб управління. До того ж, є необхідність посилення контролю за діяльністю підприємств ресторанного господарства, оскільки це пов’язано із впливом на здоров’я населення якості продукції цих підприємств.
Це зумовлює необхідність оновлення методології бухгалтерського обліку в сфері ресторанного господарства як складової системи управління.
Ресторанне господарство складається із підприємств, що характеризуються різними типами спеціалізації, поєднують функції виробництва, торгівлі та організацію споживання.
Механа – національні ресторани – щовечора наповнюються радістю й енергією, яку випромінюють життєрадісні болгари. Позитивних моментів у відпочинку на території Болгарії багато і взимку, і влітку. Це співвідношення ціни і якості послуг, відсутність мовного бар’єру і географічна близькість.
Крім підприємств ресторанного господарства в цій сфері функціонують і заклади та підрозділи харчування в структурі промислових, сільськогосподарських підприємств та бюджетних установ. Відтак, особливої актуальності набувають дослідження, спрямовані на розробку системи обліку з урахуванням специфіки даного виду економічної діяльності та з метою забезпечення інформаційних запитів як внутрішніх, так і зовнішніх користувачів, що зумовлює необхідність системного підходу до її розробки.
Кухня Болгарії виділяється особливим пікантним смаком, гострими приправами, достатком овочів і пристрастю до відкритих вогнищ і глиняного посуду. Варто спробувати "кебаб" (м'ясо на рожні), "кебабче" (смажені м'ясні ковбаски), "гювеч" (тушковане м'ясо з картоплею й овочами), "каварму" (блюдо з м'яса із грибами, луком і картоплею), болгарський суп "таратор" і "баницу" - пиріжки з листкового тесту із бринзою.
Безліч найрізноманітніших блюд з морепродуктов напевно не залишать байдужими всіх без винятку аматорів і цінителів рибного філе, приготовленого на грилі або вугіллях, цілком засмажена риба з костями або без, різноманітні рибні асорті.


НА САЙТІ НЕ ПЕРЕДБАЧЕНА МОЖЛИВІСТЬ СКАЧУВАННЯ РОБІТ, ВОНИ ВИСИЛАЮТЬСЯ НА ЕЛЕКТРОННУ СКРИНЬКУ ПІСЛЯ ОПЛАТИ. Для того, щоб ознайомитись з оглядом цієї роботи у форматі відео, отримати звіт з перевірки на плагіат та іншу інформацію, звертайтесь за телефоном +380501022921 (Telegram, Viber, WhatsApp) або n0501022921@gmail.com

Замовити цю роботу за допомогою форми: