


Змiст:
1. Технологія діяльності готельного підприємства
1.1 Загальна характеристика підприємства
1.2 Взаємозв'язок основних функціональних груп приміщень підприємства
1.3 Технологія надання послуг на житловому поверсі
1.3.1 Обслуговуючий персонал
1.3.2 Технологія і види прибиральних робіт
1.3.3 Вимоги до санітарії і гігієна, миючі засоби і прибиральний інвентар
1.3.4 Ведення документації на поверсі
1.3.5 Організація і охорона праці обслуговуючого персоналу
1.3.6 Матеріальні цінності на поверсі, їх облік і зберігання
1.4 Технологічний цикл виробництва готельних послуг
1.4.1 Автоматизація функцій вестибюльною групи приміщень
1.4.2. Технологія гостинності
Висновок
2. Технологія діяльності підприємства харчування (ресторану)
2.1 Загальна характеристика підприємства
2.2 Технологія виробництва кулінарної продукції
2.2.1 Технологічний процес обробки сировини і приготування напівфабрикатів
2.2.2 Технологічний процес приготування холодних страв, закусок, перших і других блюд, десертних блюд
2.3 Технологічний процес сервісного обслуговування
2.3.1 Технологічний процес підготовки до обслуговування споживачів
2.3.2 Технологія сервісного обслуговування. Техніка подачі блюд і напоїв
Висновок
Список джерел
Дана робота виконана без використання російськомовних джерел, має високий рівень унікальності та реальні посилання на джерела. НА САЙТІ НЕ ПЕРЕДБАЧЕНА МОЖЛИВІСТЬ СКАЧУВАННЯ РОБІТ, ВОНИ ВИСИЛАЮТЬСЯ ЗАМОВНИКУ ПІСЛЯ ОПЛАТИ. Для того, щоб ознайомитись з даною роботою (у форматі відео огляду), отримати звіт з перевірки на плагіат та іншу інформацію, звертайтесь за телефоном +380501022921 (Telegram, Viber, WhatsApp) або n0501022921@gmail.com