


Змiст:
Вступ
Розділ 1. Теоретико-методологічні аспекти гастрономічного туризму у Київській області
1.1. Гастрономічний туризм як феномен сучасного туризму
1.2. Аналіз основних наукових праць з дослідження гастрономічного туризму
Розділ 2. Аналіз розвитку сфери гастрономічного туризму Київської області
2.1. Оцінка туристично-рекреаційного потенціалу Київської області
2.2. Сучасний стан туристичної галузі Київської області
Розділ 3. Розробка пропозицій щодо розвитку гастрономічного туризму Київської області
3.1 Перспективні центри розвитку гастрономічного туризму на території Київської області
3.2 Пропозиції заходів щодо розвитку гастрономічного туризму Київської області
Висновки та пропозиції
Список використаних джерел
Дана робота виконана без використання російськомовних джерел, має високий рівень унікальності та реальні посилання на джерела. НА САЙТІ НЕ ПЕРЕДБАЧЕНА МОЖЛИВІСТЬ СКАЧУВАННЯ РОБІТ, ВОНИ ВИСИЛАЮТЬСЯ ЗАМОВНИКУ ПІСЛЯ ОПЛАТИ. Для того, щоб ознайомитись з даною роботою (у форматі відео огляду), отримати звіт з перевірки на плагіат та іншу інформацію, звертайтесь за телефоном +380501022921 (Telegram, Viber, WhatsApp) або n0501022921@gmail.com