перейти на сайт>>

Планування і організація туристичного бізнесу

ID роботи: 9067
Тип роботи:
Об'єм: 26 стор.
Вартiсть: 90 грн.


Змiст:

 

Тема № 2. СТРАТЕГІЧНЕ ПЛАНУВАННЯ В ТУРИСТИЧНОМУ БІЗНЕСІ. ВИЗНАЧЕННЯ МІСІЇ ТУРИСТИЧНОЇ КОМПАНІЇ
Завдання 1 (письмово). Запропонуйте свій варіант короткого і розширеного формулювання місії туристичної компанії.

Завдання 2 (письмово). За даними Інтернету навести приклади формулювання місії будь-якої іноземної або вітчизняної туристичної компанії.

Завдання 3 (письмово). Запропонувати власний варіант короткого і розширеного формулювання місії туристичної компанії

Тема № 3

СТРАТЕГІЧНЕ ПЛАНУВАННЯ В ТУРИСТИЧНОМУ БІЗНЕСІ.
АНАЛІЗ ЗОВНІШНЬОГО СЕРЕДОВИЩА ФІРМИ 
Завдання
Завдання 1. За Списком рекомендованих джерел підготувати коротку довідку «Особливості зовнішнього макросередовища туристичного бізнесу в Україні» 

Завдання 2. З метою планування реалізації власної туристичної продукції в одному із сегментів ринку України (оберіть сегмент з переліку нижче) дослідіть на прикладі будь-якої вітчизняної туристичної компанії запропонований нею через Інтернет асортимент продукції. За результатами дослідження, заплануйте альтернативу визначеній продукції майбутнього конкурента. Сегменти ринку для дослідження: пізнавальний туризм, екстремальний туризм, подієвий туризм, лікувальний туризм, розважальний туризм, діловий туризм, шопінговий туризм, релігійний туризм.

Тема № 5. СТРАТЕГІЧНЕ ПЛАНУВАННЯ В ТУРИСТИЧНОМУ БІЗНЕСІ. ВИЗНАЧЕННЯ СТРАТЕГІЧНИХ ЦІЛЕЙ КОМПАНІЇ

Завдання 1 (письмово). З огляду на сформульовану місію (див. Тему 2), запропонуйте стратегічні маркетингові цілі туристичної компанії.

 

 

Завдання 2 (письмово). З огляду на сформульовану місію (див. див. Тему 2), запропонуйте стратегічні комунікативні цілі туристичної компанії.
Примітка: Див. зразок – прикріплений файл в Excel

Список використаних джерел




НА САЙТІ НЕ ПЕРЕДБАЧЕНА МОЖЛИВІСТЬ СКАЧУВАННЯ РОБІТ, ВОНИ ВИСИЛАЮТЬСЯ НА ЕЛЕКТРОННУ СКРИНЬКУ ПІСЛЯ ОПЛАТИ. Для того, щоб ознайомитись з оглядом цієї роботи у форматі відео, отримати звіт з перевірки на плагіат та іншу інформацію, звертайтесь за телефоном +380501022921 (Telegram, Viber, WhatsApp) або n0501022921@gmail.com

Замовити цю роботу за допомогою форми: