


Змiст:
1.Сучасні напрямки концентрації, спеціалізації і кооперування в громадському харчування
11. Організація тарного господарства
35. Графіки виходу на роботу. Їх характеристика.
45. Визначити ємність котла для приготування 50 порцій першої страви виходом 500 грамів.
Література
Дана робота виконана без використання російськомовних джерел, має високий рівень унікальності та реальні посилання на джерела. НА САЙТІ НЕ ПЕРЕДБАЧЕНА МОЖЛИВІСТЬ СКАЧУВАННЯ РОБІТ, ВОНИ ВИСИЛАЮТЬСЯ ЗАМОВНИКУ ПІСЛЯ ОПЛАТИ. Для того, щоб ознайомитись з даною роботою (у форматі відео огляду), отримати звіт з перевірки на плагіат та іншу інформацію, звертайтесь за телефоном +380501022921 (Telegram, Viber, WhatsApp) або n0501022921@gmail.com