перейти на сайт>>

Аудит подальших подій на прикладі ПНВП «Спецпромавтоматика»

ID роботи: 6021
Тип роботи:
Об'єм: 64 стор.
Вартiсть: 200 грн.


Змiст:

Вступ

1 Теоретичні основи аудиту подальших подій

1.1 Суть та оцінка подальших подій

1.2 Нормативно-законодавче регулювання аудиту подальших подій

1.3 Основи організації, побудова обліку та характеристика діяльності ПНВП «Спецпромавтоматика»

2 Техніка проведення аудиту подальших подій на ПНВП «Спецпромавтоматика»

2.1 Мета, завдання, послідовність та інформаційне забезпечення аудиту подальших подій

2.2 Організація аудиторської перевірки подальших подій на ПНВП «Спецпромавтоматика»

2.3 Методика проведення аудиту подальших подій

2.4 Оформлення та прийняття рішень за результатами перевірки подальших подій

Висновки

Література

Додатки

Б А Л А Н С

Звіт про фінансові результати

Звіт про рух грошових коштів

Звіт про власний капітал

АУДИТОРСЬКИЙ ТЕСТ - Визначення та оцінка умовних фактів господарського життя

Робочий документ аудитора

АУДИТОРСЬКИЙ ВИСНОВОК (ЗВІТ НЕЗАЛЕЖНОГО АУДИТОРА) ЩОДО ФІНАНСОВОЇ ЗВІТНОСТІ  ПРИВАТНОГО НАУКОВО-ВИРОБНИЧОГО ПІДПРИЄМСТВА  «СПЕЦПРОМАВТОМАТИКА»

 



Висновок:

Таким чином, в аудиті подіями після звітної дати розцінюються такі, які виникають між датою фінансової звітності й датою аудиторського вис­новку, що не виключає додаткового вивчення фактів, виявлених після дати підписання ауди­торського звіту (висновку); в обліку ж під наступ­ними розуміють події між звітною датою й датою затвердження фінансових звітів до випуску (тобто дата затвердження фінансової звітності й дата випуску фінансової звітності в тимчасовому ряді збігаються у випадку, якщо аудит фінансової звіт­ності не проводиться). Ігнорування або відмова від своєчасного внесення коректувань щодо наступних подій автоматично робить фінансову звітність не­достовірною, а наслідки такого ігнорування суттєво впливають і на зміст, і форму аудиторського вис­новку, і на правильність прийняття управлінських рішень користувачами фінансової звітності.

Аудиторська перевірка подальших подій є невід’ємною частиною перевірки, яку необхідно передбачити в плані та програмі аудиту. Якщо аудиторська перевірка проводиться аудиторською фірмою, то при проведенні перевірки наслідків подальших подій необхідно організувати розподіл роботи між співробітниками аудиторської групи так, щоб не допустити дублювання проведених процедур і забезпечити повноту перевірки.

Наслідки оцінки аудитором подальших подій впливають на зміст і вид його висновку. Якщо події, які сталися після дати балансу, і мають суттєвий вплив на фінансову звітність, ураховані підприємством під час підготовки звітності, то аудитор складає безумовно-позитивний аудиторський висновок. У випадку невідображення таких подій видається умовно-позитивний або негативний висновок.

Якщо після публікації фінансових звітів аудиторові стає відомим факт, який існував на дату аудиторського висновку і який, якщо був би відо­мим на цю дату, змусив би аудитора модифікувати висновок, професіонал повинен розглянути, чи є необхідність переглянути фінансові звіти, обго­ворити ці питання з управлінським персоналом і вжити заходи відповідно до обставин.

У разі згоди управлінського персоналу ауди­тор повинен виконати всі необхідні в таких обставинах аудиторські процедури й надати новий (модифікований) висновок.

Якщо управлінський персонал відмовляється від коректування звітності, то аудитор повинен повідомити йому про можливі наслідки, а також про вжиття аудитором заходів щодо обмеження своєї відповідальності за невірогідність звітності.


НА САЙТІ НЕ ПЕРЕДБАЧЕНА МОЖЛИВІСТЬ СКАЧУВАННЯ РОБІТ, ВОНИ ВИСИЛАЮТЬСЯ НА ЕЛЕКТРОННУ СКРИНЬКУ ПІСЛЯ ОПЛАТИ. Для того, щоб ознайомитись з оглядом цієї роботи у форматі відео, отримати звіт з перевірки на плагіат та іншу інформацію, звертайтесь за телефоном +380501022921 (Telegram, Viber, WhatsApp) або n0501022921@gmail.com

Замовити цю роботу за допомогою форми: