перейти на сайт>>

Контрольна робота з правознавства

ID роботи: 3904
Тип роботи:
Об'єм: 16 стор.
Вартiсть: 25 грн.


Змiст:

5. Поняття права власності. Форми та види власності.

80. Позовна давність.

Задача 24

Токар Лебідь представив адміністрації лікарське заключення про те, що за станом здоров'я він потребує переводу на більш легку роботу терміном на 2 місяці. Адміністрація запропонувала Лебідю перевод на посаду чергового з зменшенням місячного окладу на 50%. Лебідь відмовився від такого переводу й подав заяву про звільнення. Адміністрація видала наказ про тимчасовий перевод Лебідя на термін 1 місяць на посаду чергового з виробничої необхідності.

Що називається переводом на іншу роботу? Чи має право Лебідь вимагати переводу на іншу роботу? Як оплачується при тимчасових переводах праця працівників? Чи правильно проведений перевод Лебідя?

Задача 60

Підліток віком 16 років придбав в магазині фотоапарат на гроші, отримані ним як стипендію у технікумі. Батьки розраховували, що гроші підуть для придбання підручників та зошитів для нового навчального року. Батьки поставили вимогу в магазині повернути їм гроші та прийняти назад фотоапарат.

Що називається правоздатністю та дієздатністю громадян? Коли виникає правоздатність та дієздатність? Які особи вважаються неповнолітніми? Чи порушені правила торгівлі продавцями в цьому випадку?

Список літератури




НА САЙТІ НЕ ПЕРЕДБАЧЕНА МОЖЛИВІСТЬ СКАЧУВАННЯ РОБІТ, ВОНИ ВИСИЛАЮТЬСЯ НА ЕЛЕКТРОННУ СКРИНЬКУ ПІСЛЯ ОПЛАТИ. Для того, щоб ознайомитись з оглядом цієї роботи у форматі відео, отримати звіт з перевірки на плагіат та іншу інформацію, звертайтесь за телефоном +380501022921 (Telegram, Viber, WhatsApp) або n0501022921@gmail.com

Замовити цю роботу за допомогою форми: