перейти на сайт>>

Контрольна робота з правознавства

ID роботи: 3906
Тип роботи:
Об'єм: 19 стор.
Вартiсть: 25 грн.


Змiст:

17. поняття за загальна характеристика трудового права

91. Покарання та його види

Задача 29

З метою надання допомоги при будівництві об’єкту філіалу, що знаходиться в місті  Н., директор Київського підприємства видав наказ про направлення терміном на 1 місяць у відрядження контролера-прибиральника Г-у, Г-а відмовилась виїхати у відрядження, посилаючись на те, що має двох неповнолітніх дітей віком 4-х та 7-ми років, яких їй немає з ким залишити. Адміністрація оголосила Г-й догану й позбавила премії за травень.

Які пільги передбачені законодавством працюючим жінкам, що мають дітей віком до 18 років? Чи допущені адміністрацією порушення при направленні Г. У відрядження та накладання стягнень? В якому порядку Г. Може оскаржити наказ адміністрації та як належить вирішити спір?

Задача 69

Торгівельна база звернулась в господарський суд з позовом про стягнення неустойки з суконної фабрики за недопоставку тканин в другому кварталі поточного року. Договір між базою та фабрикою був заключний на оптовій ярмарці. До договору була додана узгоджена сторонами специфікація, згідно якої фабрика прийняла на себе зобов’язання поставити тканини двох артикулів. У відгуці на позов фабрика повідомила, що тканини названих артикулів вона не могла поставити базі через відсутність сировини для виробництва. На цій підставі фабрика просила звільнити її від сплати неустойки.

Які підстави звільнення від відповідальності мають місце в поточному законодавстві? Яке рішення повинен винести господарський суд?

Список використаної літератури




НА САЙТІ НЕ ПЕРЕДБАЧЕНА МОЖЛИВІСТЬ СКАЧУВАННЯ РОБІТ, ВОНИ ВИСИЛАЮТЬСЯ НА ЕЛЕКТРОННУ СКРИНЬКУ ПІСЛЯ ОПЛАТИ. Для того, щоб ознайомитись з оглядом цієї роботи у форматі відео, отримати звіт з перевірки на плагіат та іншу інформацію, звертайтесь за телефоном +380501022921 (Telegram, Viber, WhatsApp) або n0501022921@gmail.com

Замовити цю роботу за допомогою форми: